EFTERÅR FORÅR GUIDE SOMMER TELT & SHELTER

Overnat i luksustelt: Glamping hos Marsk Camp

Glamping Marsk Camp

Med glamping på Marsk Camp får du en luksusoplevelse i særklasse ved Nationalpark Vadehavet og med adgang til det 25 meter høje Marsk Tower inkluderet i prisen. Foto: Marsk Camp

ANNONCE: Glamping er overnatning i luksustelt, og det er lige præcis, hvad Marsk Camp er: Luksus i verdensklasse i naturskønne omgivelser ved Vadehavet.

Glamping hos Marsk Camp i det naturskønne Nationalpark Vadehavet, byder velkommen til en nat i luksuriøst glampingtelt. Teltet er indrettet med senge, sovesofaer, køleskab, elkedel samt service.

Udenfor teltet er der en stor privat terrasse med havemøbler og egen grill, hvor I kan tilberede jeres medbragte aftensmad og nyde den i det fri.

Marsk Camp er ligger i Skærbæk. I ’baghaven’ ligger Nationalpark Vadehavet, hvor du kan opleve den skønne natur som er en del af UNESCO verdensarv. Her er du tæt på både Rømø og de fantastiske naturfænomener, der har sikret nationalparken en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Glamping hos Marsk Camp har en vejledende pris fra 1.395 kroner pr. person og udbydes i samarbejde med Truestory.

Køb din overnatning i luksustelt hos Marsk Camp her.

Glamping Marsk Camp
Marsk Camp har du både adgang til café og restaurant, og hvis du hellere vil nyde din mad i ro ved teltet, er der gode indkøbsmuligheder få kilometer fra campen. Foto: Marsk Camp

Glamping hos Marsk Camp med adgang til Marsk Tower

Vildmarksbrunch Mols Bjerge Karpenhøj Naturcenter (3)

Glamping hos Marsk Camp

Sted: Marsk Camp i Skærbæk ved Vadehavet

Varighed: En overnatning

Vejledende pris: Fra 1.395 kroner

Inkluderet i prisen:
Overnatning i stort glampingtelt (op til 4 voksne og 2 børn)
Gode senge, stole og service
Adgangsbilletter til topattraktionen; Marsktårnet
Eget bad og toilet tæt på
Privat træterrasse med grillmuligheder og havemøbler
Slutrengøring af hele teltet
WiFi og parkering

Køb en overnatning i glampingtelt hos Marsk Camp her.

Marsk Camp formidler naturens skønhed på en helt utrolig måde med deres Marsktårn og deres mange muligheder for naturoplevelser som østerssafari, Sort Sol og diverse dagsture. Her finder du også 126 autocamperpladser udover de seks glampingtelte.

Marsk Camp finder du både café og restaurant, hvor du kan nyde både lette anretninger og a la carte. Ellers er der gode indkøbsmuligheder cirka tre kilometer fra campen, hvis I hellere vil medbringe jeres egen mad.

Marsk Camp er lettilgængelig for alle, både indendørs og udendørs. Det gælder også Marsk Tower, hvor der også er elevator, så alle kan nyde udsigten i 25 meters højde. Marsk Tower har åbent alle ugens dage fra kl. 9. Derudover kan du spille minigolf fra klokken 9 til 21 alle ugens dage.

Glampingsæsonen går fra april til september, hvor det er muligt at booke en overnatning i et af Marsk Camps luksustelte. Obligatorisk slutrengøring samt miljøafgifter er inkluderet i prisen.

Køb din overnatning i luksustelt hos Marsk Camp her.

Similar Posts