EFTERÅR FORÅR GUIDE SOMMER

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge: Forkælelse på Karpenhøj Naturcenter

Vildmarksbrunch Mols Bjerge Karpenhøj Naturcenter (2)

Der er dækket op med køkken- og bålgrej, og lækre lokale råvarer er stillet op som en appetitvækker på det måltid du skal bruge de næste par timer på at tilberede. Vildmarksbrunch på Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge er ikke kun en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanelige. Det er også en fantastisk oplevelse med vennerne, veninderne eller familien. Foto: Karpenhøj Naturcenter

ANNONCE: Få en udsøgt oplevelse med vennerne eller familien med den lækre og sæsonbestemte vildmarksbrunch på Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge.

Bålet er tændt, og varmen breder sig mens vandet til cowboykaffen fra det lokale risteri koger i de sorte kedler.

Sådan starter dagen på Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge. Her guider Karpenhøjs dygtige vejledere dig og de øvrige gæster igennem brændehugning, bollebagning i middelalderovn, røgning af fisk og brug af havens urter til en alsidig og sæsonbestemt vildmarksbrunch.

Når arbejdet ved bålene er vel overstået er det på tide at sætte sig til rette på de bløde lammeskind og nyde resultatet. Kombinationen af smag, hygge og udsigten over Nationalpark Mols Bjerge overgår byernes caféer med flere længder.

Vildmarksbrunch med udsigt over Mols Bjerge

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

Om vildmarksbrunch i Mols Bjerge på Karpenhøj Naturcenter

Sted: Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge

Varighed: 4 ½ timer.

Husk: Praktisk tøj, der passer til vejret og årstiden.

Inkluderet i prisen:
– 4 ½ times vildmarksbrunch i Mols Bjerge
– Introduktion til stedet og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden
– Instruktør hele dagen
– Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter
– Tilberedning af brunch over bål
– Fællesspisning og hygge
– Kaffe, the og juice ad libitum

Vejledende pris: Fra 275 kroner pr. person.

Køb vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter her.

Vildmarksbrunch Mols Bjerge Karpenhøj Naturcenter (3)

Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, og har havet som nabo til tre sider og Mols’ smukkeste natur til den fjerde. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for den gode stemning.

Det er en god idé at spise morgenmad inden, da man først spiser til sidst, ellers sørger Karpenhøj Naturcenter for alle råvarer til madlavningen. De fleste råvarer er økologiske og lokale fra Molbordet i Nationalpark Mols.

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge er ideel for både større og mindre grupper. Hele kurset foregår under åben himmel og i bålhus, så påklædning efter årstid og vejr anbefales. Børn under 4 år er gratis, men børn fra cirka 13 årsalderen får formentligt mest glæde af den.

Køb din vildmarksbrunch i Mols Bjerge på Karpenhøj Naturcenter her.

Similar Posts