BØGER EFTERÅR FORÅR NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTTEST SOMMER

Kano – På fladt og strømmende vand: Den nye kanobibel

Kano - På fladt og strømmende vand bog

Kanoen byder på fantastiske naturoplevelser for de fleste. Med ’Kano – På fladt og strømmende vand’ kan både begyndere og erfarne kanofolk padle ud på nye eventyr. Foto: Muusmann Forlag

Nyd en rolig friluftstur med familien eller mærk naturens kræfter på vildtstrømmende åer. ’Kano – På fladt og strømmende vand’ viser dig hvordan.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

At padle i kano er en enestående måde at forbinde sig til naturen og mærke sin egen krops formåen i samspil med vandet. Det er friluftseventyr, frihed og en verden af vandveje, der åbner sig for udforskning.

Med ’Kano – På fladt og strømmende vand’ lærer du at mestre kanopadlingens kunst og opnå den glæde, som følger med de mange oplevelser på vandet. Alle aspekter af turkano dækkes fra kanodesign, udstyr, påklædning og padleteknik til risikohåndtering og planlægning af ture.

Kano – På fladt og strømmende vand’ er en udførlig guide med alt, der er værd at vide om kano. Bogen er overskueligt opbygget, den store mængde viden formidlet i et lettilgængeligt sprog og så gør et hav af billeder det let at lære eksempelvis padletag.

Køb svømmeveste her

“For mig er der ingen tvivl. Kanoturen er udgangspunktet for de bedste friluftseventyr, jeg kan få. Særligt steder med varieret padlevand, hvor turen både går gennem søer og å med strømmende vand”, siger forfatter til bogen Martin Ladefoged Johnsen.

Outdoor & Camping anbefaler: 3 gode svømmeveste:

GRATIS FRAGT
Manera Boom Impact Vest Kitesurfing Herre - Slate Black
Boom Impact Vest til kitesurfing fra Manera Med denne Manera Boom Impact Vest til kitesurfing i farven, Slate Black, får du en impact vest, hvor kvalitet, materialer og bevægelsesfrihed er i fokus. Impact vesten er designet til mænd, hvorfor den til d
Pris fra 1.349
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Massive Svømmevest Unisex
Unisex svømmevest fra Massive Med denne Massive svømmevest får du unisex vest, der er det sikre og gode valg, når du skal dyrke sportsgrene som svømning, paddleboarding og anden vandsport. Massive svømmevesten er designet med udgangspunkt i sikkerhed
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
SURFMORE Svømmevest Børn
Svømmevest til børn fra SURFMORE På vandet betyder sikkerhed ALT! Dette er også grunden til, at vi har udviklet en SURFMORE svømmevest til børn.  Denne svømmevest til børn er designet med lynlås i siden, hvilket skaber komfort, fleksibilitet, et tætt
Pris fra 499

Kano – På fladt og strømmende vand’: Håndbog til alt om kano

Kano – På fladt og strømmende vand’ er en håndbog om alt om kano på sø, å, strømmende vand og fos. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du her nøglen til at øge dine kundskaber og færdigheder i at padle kano, solo såvel som tandem.

Bogen giver masser af tips og tricks til både mere erfarne kanoentusiaster, og er især god hvis du er lærer, pædagog, natur- eller friluftsvejleder.

Find førstehjælpskurser her

Bogens altoverskyggende formål er at bidrage til gode kanooplevelser, hvad enten du padler selv eller med andre. Den giver ikke et endegyldigt svar på, hvordan du skal padle i kano. Men den åbner op for forskellige perspektiver på udstyr, teknik, sikkerhed og tur, fortæller forfatteren:

”Du lærer at forholde dig til valg af kano og udstyr, hvilke padletag og manøvrer du benytter under givne forhold, hvordan faktorer som vind, bølger og strømmende vand påvirker kanoen, og hvad du gør, hvis du på uheldig vis ender i vandet” siger Martin Ladefoged Johnsen.

Køb kano og tilbehør til kano her

Om ’Kano – På fladt og strømmende vand’

Titel:Kano – På fladt og strømmende vand

Forlag: Muusmann Forlag

Forfatter: Martin Ladefoged Johnsen

Antal sider: 201

Udgivet: April 2024

Vejledende pris: 249,95 kr.

Køb ’Kano – På fladt og strømmende vand’ her

Om forfatteren

Kano - På fladt og strømmende vand bog Martin Ladefoged Johnsen

Martin Ladefoged Johnsen har padlet og undervist i kano de seneste 15 år.

Han er instruktør og censor på højeste niveau i de danske kanouddannelsessystemer.

Han er uddannet kanosamrådsinstruktør 3, IPP 4 og DKF-instruktør 3.

Derudover har Martin Ladefoged Johnsen gennemgået uddannelsesforløb i det amerikanske padlesystem ACA.

Han er formand for Kanosamrådet og arbejder som underviser og kanovejleder på pædagoguddannelsen og friluftsvejleder-uddannelsen VIA.

Find flere bøger her

Similar Posts