NYHEDER PRODUKTTEST SPONSORERET INDHOLD

Ny prisvindende grill til rygsækken: Letvægter til gas, kul og træ

SKOTTI

SKOTTI kan bruges med både gas, kul og træ. Samtidig kan den skilles ad, så den kun fylder meget lidt og nemt kan passes ned i rygsækken eller ind i camperen. Foto: Skotti

Sponsoreret indhold

Prisvindende grill kommer nu til Danmark: SKOTTI kan bruges med både gas, kul og træ. Den tyske letvægtsgrill er derudover nem at pakke ud og ind og tåler samtidig maskinvask.

Den transportable gasgrill SKOTTI har tidligere vundet en Red Dot Award for bedste produktdesign, og blev hurtig en succes i Tyskland. Nu er SKOTTI endelig tilgængelig i Danmark. Grillen, hvis primære komponenter består af rustfrit stål, kan samles på stedet.

SKOTTI vejer bare 3 kg og kan transporteres i en flad taske, der passer ned i enhver rygsæk eller under armen. Tasken er lavet af robust presenning, og fungerer også som underlag for gasgrillen for som beskytter grillen på undersiden.

Ideen til grillen opstod i løbet af en eftermiddag, da Christian Battels idé sad ved en sø sammen med sin familie. Han savnede en letanvendelig grill, han kunne bruge, når han som nu sad ved vandet med sin familie.

”Jeg tænkte, det ville være dejligt at kunne grille når som helst og hvor som helst. Hvis bare der var en grill, der ikke vejede meget og som kunne samles på et minut uden at efterlade affald og gløder på stedet. En grill, der kan varme pølser hurtige for sultne børn, og som ikke skaber en masse ild og røg. Men jeg kunne finde sådan én, så jeg tænkte: Så bygger jeg en”, siger kom Christian Battel, der opfandt grillen, og fortsætter:

”Jeg er meget aktiv og ofte ude i naturen, hvor jeg cykler og fisker meget. Når jeg fisker, elsker jeg at grille, men det er meget risikabelt, og betingelserne skal være de rette, så det er der meget strikse regler omkring. Så jeg tænkte: Jeg har brug for en gasgrill, der kan skilles ad”.

Om SKOTTI

SKOTTI
SKOTTI (4)
SKOTTI (11)
SKOTTI (3)
SKOTTI (10)
SKOTTI (5)
SKOTTI (9)
SKOTTI (2)
SKOTTI (7)
SKOTTI (6)
previous arrow
next arrow

SKOTTI er den første gasgrill i verden som kan skilles ad.

Grillen blev opfundet og lanceret i 2018 af tyske Christian Battel.

Den består af otte dele i rustfrit stål og en gasslange og kan samles uden værktøj.

Vejer blot 3 kg.

Passer i enhver vandrerygsæk samt på din bagagebærer, altan eller dit picnictæppe.

I 2019 modtog SKOTTI en Red Dot Award i kategorien Product Design.

Du bruges med en almindelig camping-gaspatron og propan/butan-gasblanding EN 417 i godkendte skruepatroner (7/16 x 28 UNEF-gevind)

Med passende adapter kan du også anvende en stor propan gasflaske.

Kan også opvarmes med kul og anvendes som bålfad,
hvis man undlader at montere brænderrøret og strålingspladen.

Se SKOTTIs mange muligheder her.

SKOTTI forhandles gennem dk.skotti-grill.eu til kr. 1.399 kroner samt hos udvalgte forhandlere.

Kan bruges med gas, kul, træ,
til bagning og som bålfad

Den absolut nemmeste måde at bruge SKOTTI på er med gas, men grillen kan også anvendes med kul eller træ. Gasslangen og regulatoren til grillen har en eminent holdbarhed, og grillen bliver lige så varm som en hvilken som helst anden grill på bare et øjeblik.

Når gassen slukkes, køler SKOTTI hurtigt ned, og de enkelte dele kan herefter pakkes ned i den aftørlige taske. Rengøring af SKOTTI er lige så enkel: De rustfri komponenter kan enten vaskes i hånden med almindeligt vaskemiddel eller sættes opvaskeren.

Til grillentusiasterne findes der et godt udvalg af ekstra tilbehør, som grillspyd og grilllåg til de lidt mere blæsende vejrforhold. Hvis der skal ryges fisk, fås der to forskellige bokse i rustfri stål, der kan anvendes til madopbevaring, madlavning og endda bagning, fortæller Christian Battel:

”Jeg ønskede en grill, der passer ind i en rygsæk, er mobil og kan bruges fleksibelt overalt. Det skulle også være sikkert for miljøet og selvfølgelig opvarme maden ordentligt. Jeg havde allerede det system, jeg ville have i mit hoved. Så begyndte jeg at forske. Efter 3 dages internetforskning var det klart for mig: Der var ikke noget, jeg kunne købe. Det var begyndelsen på SKOTTI”, siger han.

Opkaldt efter elsket kæledyr

Christian Battel er selv eventyrer og friluftsentusiast med en uddannelse i fitness management. Han voksede op på en gård med mange dyr omkring sig, og ét af dem var en Christian Battels hund, SKOTTI.

”Navnet SKOTTI kom meget hurtigt til mig. Jeg har altid været meget passioneret og motiveret og har været selvstændig i sportssektoren i lang tid. Motivationen til at arbejde på dette område udviklede sig i årenes løb og efter næsten 20 år i sportsbranchen, ønskede jeg at prøve noget nyt. Som 35-årig tænkte jeg derfor ofte på, hvilke andre udfordringer, jeg kunne kaste mig over”, siger Christian Battel.

Jeg begyndte at designe de første modeller i min garage med aluminiumsdele, et puslespil og pap. Igen og igen forsøgte jeg at optimere grillen. Det var en stor fordel, at jeg er vandt til at bruge mine hænder, men jeg havde stort set ingen erfaring med at arbejde med rustfrit stål, så jeg har også gjort flittig brug af råd fra eksperter, for at SKOTTI kunne blive helt perfekt”, siger Christian Battel.

Ideen til en SKOTTI blev undfanget i april 2017 og i april 2018 – efter 14 prototyper – var grillen endelig klar. SKOTTI, som er opkaldte efter Christian Battels elskede første hund, var født.

SKOTTI forhandles gennem dk.skotti-grill.eu til kr. 1.399 kroner samt hos udvalgte forhandlere.

Similar Posts