NYHEDER PODCAST

PODCAST: Børn i naturen – på mikroeventyr med hestevogn

Outdoor-Camping Podcast #2 Børn i naturen

Hos The Wild Wils Family har familiens yngste medlem på et tidspunkt sovet mere i telt end under et tag. Og faktisk er det rigtig sundt for børn at være så meget ude. Hør hvorfor i Outdoor-Camping Podcast, episode 2, der handler om børn i naturen.

Hør Outdoor-Camping Podcast, episode 2 på Spotify eller Apple Podcast herunder og husk at trykke ‘Follow’ på Spotify eller “Abonner” på Apple Podcast. Du kan også høre den eller downloade på buzzsprout nederst.

Nytidens børn og unge kommer kun halvt så meget ud i naturen som deres bedsteforældre. Det er problematisk, fordi naturen blandt mange andre gode ting også har en positiv effekt på børns trivsel og læring.

Hos familien Wils – ’The Wild Wils Family’, som består af Bjørn og Dorte og børnene Vilmer og Ingeborg Wils, er naturen en fast del af opdragelsen.

The Wild Wils Family var egentlig på en to år lang rejse i Land Rover med retning mod Mongoliet, da corona-pandemien brød ud. Mens de venter på, at verden åbner helt op igen, så de kan fortsætte deres rejse, er de taget på mikroeventyr i hestevogn på Sydfyn.

”Der var faktisk en periode, hvor Ingeborg havde haft flere nætter i sit liv i et telt end under et hustag. Vi kan se på begge børn, at de får større selvværd, mere selvtillid og tør flere ting, når de får lov til at udfordre sig selv i naturen”, siger Bjørn Wills.

I Outdoor-Camping Podcast episode 2, som handler om børn i naturen, tager vi denne gang med The Wild Wils Family på hestevognstur på sydfyn. Derudover kommer vi et smut forbi Svendborg Natur- og Miljøskole, som blandt andet fortæller mere om, hvorfor det er så vigtigt, at børn kommer ud i naturen.

Similar Posts