PODCAST NYHEDER

PODCAST: Anja solgte alt – nu finder hun friheden i naturen

Outdoor-Camping Podcast, episode 1 Anja Robanke

I Outdoor-Camping Podcast episode 1 møder du her grafikeren, fotografen og foredragsholderen, Anja Robanke, som har valgt en helt speciel livsstil fuld af store naturoplevelser. Foto: Anja Robanke

Anja Robanke sagde farvel til hamsterhjulet og goddag til en helt speciel livsstil. Nu jagter hun store naturoplevelser. Det har bragt hende på en lang rejse på tværs af kontinentet. Hør hvordan i Outdoor-Camping Podcast, episode 1 her eller på Spotify.

Hør Outdoor-Camping Podcast, episode 1 på Spotify eller Apple Podcast herunder og husk at trykke ‘Follow’ på Spotify eller “Abonner” på Apple Podcast. Du kan også høre den eller downloade på buzzsprout nederst.

40-årige Anja Robanke har været langt omkring i det seneste halvandet års tid. I 2019 solgte hun sit hus og de fleste af sine ejendele og valgte et temmelig utraditionelt liv. Det har blandt andet bragt hende igennem lande som Island, Østrig, Schweiz, Slovenien og Spanien.

Langt det meste af tiden, har hun dog tilbragt i Danmark, hvor hun ofte overnatter i skove.

”Det giver mig en ro, støjen bliver fjernet, og de lyde, som er der, det er fuglesang, knitrende blade, og dådyr der går. Det giver mig ro, og det er nok den primære årsag til, hvorfor jeg gør det. Efter halvandet år, kan jeg mærke, at jeg kun lige er startet. Så jeg kan se mig selv leve på den her måde i rigtig mange år endnu, siger hun.

Hør flere episoder af
Outdoor-Camping Podcast her.

Håber at kunne sætte tanker i gang hos andre

Ifølge Psykiatrifonden lever 52 procent af alle danske kvinder med stress på deres arbejde. Hos mænd er det 44 procent, der dagligt oplever stress.  

”Jeg har også været en hård tid igennem i mit liv, og det tror jeg rigtig mange kan genkende”, siger den 40-årige grafiker og fotograf, Anja Robanke, som senest også har tilføjet foredragsholder på sit CV.

”Der er desværre 10 af mine foredrag, der er blevet udsat på grund af corona. Men jeg er spændt på, hvad det bringer mig, når coronaen er væk. Måske kan jeg endda sætte nogle tanker i gang hos nogle mennesker”, siger hun om den særlige livsstil, hun har valgt.

Hør, hvad det er, der gør Anja Robankes måde at leve på så speciel i Outdoor-Camping Podcast, episode 1.

Similar Posts