NYHEDER BØGER PRODUKTANBEFALINGER

Sank med børn: Bog om børnenes vilde spisekammer

Sank med børn Børnenes vilde spisekammer

Bogen ‘Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer‘ giver forfatterne Johanne S. Philipsen og Julie A. Swane dig 64 danske planter, som du trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet. Her giver bogen dig yderligere 59 børnevenlige opskrifter, som forvandler alle jeres sankede lækkerier fra naturen til alt fra vingummier til sushi. Foto: Turbine Forlaget

Med bogen ‘Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer‘ hjælper Julie A. Swane og Johanne S. Philipsen alle med gode naturoplevelser, både ude i naturen og hjemme i køkkenet, hvor de vilde planter bliver til alt fra vingummier til sushi.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Det er en underholdende aktivitet at samle spiselige planter i naturen, og det styrker samværet i børnefamilier og giver mere udeliv. Med Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer i hånden på turen får du styr på planternes navne og anvendelsesmuligheder.

Og uanset hvilket miljø i nature, du befinder dig i nærheden af, så er der rig mulighed for at få gode råvarer med hjem i køkkenet. Så sæt i gang og gå gå på opdagelse i skov, eng, vandløb og krat efter nye smagsoplevelser.

Forfatterne Johanne S. Philipsen og Julie A. Swane har stor erfaring med at sanke og formidle deres viden videre til andre. I 2015 udgav de Sank – spis af naturens køkkenhave.

Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer er en grundbog til alle nybegyndere, der har fået smag for at bruge naturens vilde spisekammer, men ikke ved, hvad man kan spise derfra.

59 børnevenlige opskrifter i Børnenes vilde spisekammer

Sank med børn –
Børnenes vilde spisekammer

Sank med børn Børnenes vilde spisekammer
Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer giver gode naturoplevelser, både ude i naturen og hjemme i køkkenet, hvor de vilde planter bliver til alt fra vingummier til sushi. Foto: Turbine Forlaget

Om Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer

Forfattere: Johanne S. Philipsen og Julie A. Swane
Forlag: Turbine Forlaget
Sider: 272
Udgivet: Juni 2021
Vejledende pris: 279,95 kroner

Køb Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer her.

Med Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer lærer børn, pædagoger og lærere, forældre og bedsteforældre om spiselige planter på en sikker og inspirerende måde.

Fokus i bogens første del er plantefloraen med fotos af de enkelte planter og en beskrivelse af, hvor de vokser, hvornår de høstes, og hvordan de bruges i køkkenet. Bogen indeholder i alt 64 planter, som man trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet.

Anden del indeholder forslag til forskellige sanketure ved eng, sø, hede, strand og i skoven, og den giver overblik over, hvilke planter, der kan sankes lige netop der.

Sank med børn – Børnenes vilde spisekammer tredje og sidste del består af 59 børnevenlige opskrifter, der er tilpasset børns smagsløg, og som er enkle at gå til for begyndere.

Om forfatterne

Sank med børn Børnenes vilde spisekammer Johanne S. Philipsen
Foto: Turbine Forlaget

Johanne S. Philipsen er en entusiastisk hobbykok med stor kærlighed til vilde planter og den danske natur. Hun har en ph.d. i kognitiv semiotik.

Sank med børn Børnenes vilde spisekammer Julie A. Swane
Foto: Turbine Forlaget

Julie A. Swane afholder sanketure, hvor hun lærer fra sig om spiselige vilde planter. Hun er uddannet arkitekt og har før det læst havebrug i tre år. Julie A. Swane er også medforfatter til bogen ‘Høst ved havet‘.

Similar Posts