EFTERÅR FORÅR GUIDE NYHEDER SOMMER

Se sankekort: Her kan du komme på sanketur i Danmark

sanketur sankekort

Outdoor-Camping har sikret aftaler, så du kan komme på sanketur i den danske natur med nogle af de bedste guides i landet. Vi samarbejder med virksomheder som Truestory, Outdoor i Centrum, Get Outdoor, Frozen Palm Tree og Dykkerbutikken. Se sankekort i artiklen her. Foto: Fremus in the Woods

Selvom sommerhalvåret egner sig bedst, kan du sagtens tage på sanketur hele året. Her får du overblik over de bedste sanketure i landet samt sankekort over, hvor i landet du finder dem.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Vidste du, at tang er noget af det meste næringsholdige mad, du kan sanke i den danske natur? Men ved du også, hvilke typer tang du kan spise, og hvor du må sanke det?

Outdoor-Camping samarbejder med nogle af de bedste guider og arrangører af sanketure i Danmark, så du får en tryg og god oplevelse, når du selv skal på sanketur – og det uanset om du er garvet, eller om du er nybegynder.

Med Outdoor-Camping’s sankekort i artiklen her, får du nemt overblik over, hvor du selv kan komme på sanketur, og ikke mindst hvad du vil sanke.

Outdoor-Camping’s samarbejdspartnere tilbyder sanketure på land og til vands. Under sankekortet kan du se vores samlede udbud af sanketure, som omfatter alt fra sankning af bær, svampe, tang, østers, uv-jagt og meget andet

Sanketur i Danmark: Få overblik med Outdoor-Camping’s sankekort

Sanketur med Sanketure.dk

Sjælland & Hovedstaden

Vejledende pris: KUN 300 kr.

Kom med på opdagelse i de spiselige urter i naturen omkring København. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Madlavning

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Fyn

Vejledende pris: KUN 595 kr.

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra det Sydfynske Øhav. Tilberedning af maden foregår over bål og i rygeovn. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Østjylland

Vejledende pris: KUN 1.250 kr.

Kom med ud i “vildmarken” i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

Østjylland

Vejledende pris: KUN 350 kr.

Du kender sikkert caféernes svar på brunch, men i Mols Bjerge er der vildmarksbrunch på menuen. Her tilberedes maden over bål. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

UV-jagt

Privat/familie/firma kursus - Leje levering og rengøring af udstyr / Ja tak. Pris: 660,00  

Prisen er pr. deltager Denne tur er for dig der ønsker at lave noget anderledes med dine venner eller familie. I får mulighed for, at fange jeres egen mad og få en sjov og anderledes dag med vand og natur i fokus. Eller ønsker du blot at have en instruktø Læs mere »

Firma/privat/familie tur - halv dag for 10 personer og op ad Pris: 6.000,00  

Denne tur er for dig der ønsker at lave noget anderledes med dine venner, familie eller kollegaer. I får mulighed for, at fange jeres egen mad og få en sjov og anderledes dag med vand og natur i fokus. Dette er halvdagtur, der henvender sig til større pri Læs mere »

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Hummertur til Limfjorden den 2 juni kl 11.00 - Ja tak. Vil gerne leje udstyr. / Ja tak. Inkluder gerne tilpasset sygeforsikring. / Jeg rengør selv efter turen. Pris: 699,00  

Hummertur til Limfjorden (Nye datoer i foråret) Denne tur er for dig, der ønsker at lave noget anderledes med dine venner eller familie. I får mulighed for at fange jeres egen mad og få en sjov og anderledes dag med vand og natur i fokus. Vil du tilføje e Læs mere »

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Hovedstaden

Vejledende pris: KUN 649 kr.

Jeres outdoorevner bliver finpudset, når I tager en tur i vildmarken & lærer, hvordan I laver mad over bål & finder spiselige ting i naturen. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Østers- og tangsafari

Østerssafari i Limfjorden

Nordjylland

Vejledende pris: KUN 299 kr.

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Tangsafari med Nordisk Tang

Østjylland

Vejledende pris: KUN 350 kr.

Tang er et bæredygtigt superfood med gode egenskaber. Tag med på tangsafari & få et indblik i, hvordan tang høstes & kan bruges i maden. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Østerssafari fra Rømø med Sort Safari

Sønderjylland

Vejledende pris: KUN 145 kr.

De dygtige guider leder dig hen til østersbankerne i den reneste del af Vadehavet, og fortæller historier om østersernes historie i Danmark. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Nordjylland

Vejledende pris: KUN 600 kr.

RIB-båden stævner ud fra havnen, efter en tur på bølgen blå, går jagten ind på østers i vandkanten. Book oplevelsen her.

Læs mere »

Similar Posts