FORÅR GUIDE NYHEDER

The Adventure Festival: Få 25 % rabat på indgangen her

The Adventure Festival

Få 25 % rabat på indgangen og indtast kampagnekoden “outdoorcampingHER. Normal pris for voksne: 275 kroner DIN PRIS med kampagnekoden: 200 kroner. NB. tilbuddet gælder kun for voksenbilletter. Grafik: The Adventure Festival

Refshaleøen omdannes i tre dage i maj til The Adventure Festival med oplevelser fra hele verden. Få 25 % rabat på indgangen med kampagnekoden her.

En ny festival kommer til København til maj. “The Adventure Festival”, som festivalen hedder, bliver et brag af en fest for eventyrer, hvor du kan opleve alt fra vandring til cykling, bjergbestigning, camping, rejser, kano- og kajakture og meget mere.

Få 25 % rabat på indgangen og indtast kampagnekoden “outdoorcampingHER.
Normal pris: 275 kr.
Din pris med kampagnekoden outdoorcamping: 200 kr.

NB. tilbuddet gælder KUN for voksenbilletter. Prisen tillægges 9 kr. i gebyr.

Programmet er pakket med fantastiske fortællinger af inspirerende eventyrere. Du kan se film, deltage i workshops, møde og opleve udstillere, dyrke sport, spil og andre aktiviteter. Det fortæller Mikkel Dal Hende, der er én af initiativtagerne bag The Adventure Festival:

”Der vil være mad og drikke, live-underholdning og fester om aftenen med ild-shows og meget mere. Alle de store navne inden for outdoor-, adventure- og rejseudstyr vil være at finde på festivalen, som Friluftsland, Eventyrsport, Spejdergear, Kipling Travel og Jysk Rejsebureau og mange andre”, siger Mikkel Dal Hende.

Få 25 % rabat på indgangen og indtast kampagnekoden “outdoorcampingHER.
Normal pris: 275 kr.
Din pris med kampagnekoden outdoorcamping: 200 kr.

NB. tilbuddet gælder KUN for voksenbilletter. Prisen tillægges 9 kr. i gebyr.

Om The Adventure Festival

Hvor: Halvandet, Refshaleøen 5, 1432 København K

Hvornår: 5. – 7. maj 2023

Priser:
Få 25 % rabat på indgangen og indtast kampagnekoden “outdoorcampingHER.

Normal pris for for voksne: 275 kroner
Din pris med kampagnekoden:
200 kroner*

Køb din billet med kampagnekoden outdoorcamping” her.

*Tilbuddet gælder kun for voksenbilletter

Pris for børn over 6 år: 150 DKK

Børn under 6 år: gratis.

Book en campingplads her og søg “The Adventure Festival”.

Læs mere på www.adventuroussouls.dk

Festivalen er sponsoreret af World Nomads Travel Insurance, Friluftsland, Corona, Nordisk, Home Exchange og Grimbergen.

The Adventure Festival til lands og til vands

The Adventure Festival bliver skudt i gang den 5. maj og slutter efter et brag af en fest den 7. maj. Undervejs på The Adventure Festival byder kendiskokkene Thomas Laursen, Nikolaj Juel og Det Danske Nationale Kokkehold på udendørs madlavningsdemonstrationer og smagsprøver. 

På pladsen, der ligger på Halvandet på Refshaleøen, kommer der et stort interaktivt udstillingsområde, der blandt andet byder på et stort jagt og fiskeri-område med Hunt & Hike, Diana Hunting tours og andre, som viser, hvordan man flår, forbereder og laver mad i det fri.

Langs kajen bliver der mulighed for at låne fiskestænger til fiskeri i havnen. Her bliver der samtidig mulighed for at prøve forskellige vandsports-udstyr, der kvit og frit kan prøves.

”Gæsterne kan blandt andet komme ud og sejle i Design Kayaks elegante kajakker, mens Kajak og Kano har et stort udsalg af vand- og snesportsudstyr. Der kommer Street-Fishing workshops med lækre smagsprøver, og man kan komme ombord på en sejlbåd til et kig ombord”, siger Mikkel Dal Hende og fortsætter:

”Men The Adventure Festival handler lige så meget om det indres eventyr som det udendørs eventyr, så mindfulness spiller en vigtig rolle på festivalen. Esben Seir fra No Gravity afholder åndedræt- og bevægelsesworkshops, Do Yoga giver yogaundervisning kvit og frit hver dag, og Innercise kan lære os værdien af at arbejde på vejrtrækning samt afstresning med et isbad”, fortæller han.

Det kan du opleve på
The Adventure Festival

Henrik Frederiksen fortæller om, hvordan han byggede en tømmerflåde og sejlede ned ad Amazonas i seks måneder.

Julie Pio Kragelund; Mikro-eventyr rundt omkring i Danmark på cykler med hendes tre små børn.
Mette Fosvald; sne-ekspeditioner.

Tonni Frandsen; krydsning af Nordpolen.

Tore Grønne; cykeltur gennem Himalaya.

Marie Lau Florin; vandring i Skandinavien og på Caminoen.

Benedicte Riis; sejlende glædesspreder med musik og kunst.

Anna Caroline Fosmark fortæller om sin livsstil som ‘Vildkvinde’.

Hans Erik Rasmussen; Værdierne ved ayahuascaplanten som medicin.

Helle og Uri; Medrivende fortællinger som National Geographic fotografer og deres mission for at beskytte naturen.

International festival med stærkt fokus på bæredygtighed

Som på enhver anden festival er er plads til camping på The Adventure Festival. Det er derfor muligt at medbringe sit eget telt og campere hele weekenden ved Halvandet på Refshaleøen.

Selvom festivalen foregår på dansk grund, har den en international atmosfære. Flere af aktiviteterne foregår derfor på engelsk, men frygt ej: Gæsterne kan låne et par hovedtelefoner og høre live oversættelser.

”Selvom The Adventure Festival støtter samtidig lokale, danske produkter og brands, og festivalen har et stærkt fokus på bæredygtighed. Det er derfor muligt at tage sit brugte udstyr med på festivalens loppemarked, hvor du kan slå en god handel af om nyt, brugt udstyr”, siger Mikkel Dal Hende og fortsætter:

”Om aftenen kan gæsterne blandt andet komme til koncert med ‘The Colour’, se ild-shows og opleve et stjernespækket lineup af DJ’s. Jakob Urth slutter sig til i et ‘live feed’ fra Mount Everest Base Camp, lige som eventyrere fra felten sidder klar til at svare på spørgsmål om deres fantastiske rejser”.

The Adventure Festival er fra 5. – 7. maj 2023 på Halvandet på Refshaleøen 5, 1432 København K.

Køb billetter med kampagnekoden outdoorcamping” og få 25% rabat ved indgangen her.

Find flere outdoor-oplevelser og kurser her.

Find outdoor-rejser her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere