PRODUKTANBEFALINGER BØGER NYHEDER

Gode råd om fluefiskeri med tørflue: Tørflue og nymfe

bog fiskeri Tørflue og nymfe

Tørflue og nymfe er den ultimative bog til alle, der enten ønsker at lære eller forbedre sine færdigheder med tørflue og nymfe. Foto: Turbine

Ny bog om en sand kunstart inden for fluefiskeri: Tørflue og nymfe. Bogen er skrevet af fiskeribiolog Steen Ulnits og er rig på tipsbokse med detaljeret viden om de vigtigste insekter i Danmark.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

I Tørflue og nymfe behandler Steen Ulnits med sædvanlig kyndig hånd den fiskemetode, som regnes for den fineste inden for fluefiskeri. Fluefiskeri med tørflue og nymfe er en kunstart, der kræver indgående kendskab til insekternes liv, adfærd og formering.

Tørflue og nymfe indeholder detaljeret viden om de vigtigste insekter og deres levevis samt for fisk i Danmark. Med indsigt i livet under vandet bliver fluefiskeren i stand til at vælge både rette tid, sted og flue, og det giver flere fisk på krogen.

De mange tipsbokse giver ekstra viden om særlige emner, og lystfiskerhistorierne fra så godt som hele verden gør Tørflue og nymfe til en sand læseoplevelse.

Fiskeribiolog med flere gode bøger på CV’et

Om Tørflue og nymfe

bog fiskeri Tørflue og nymfe 2
Steen Ulnits, der har skrevet Tørflue og nymfe er fiskeribiolog og har skrevet flere bøger om fiskeri. Foto: Turbine

Tørflue og nymfe er fyldt med gode tipsbokse og indeholder derudover dybdegående kapitler om insekterne og om grejet, særlige teknikker, ørrederne og fluemønstre, så man kan binde sine egne tørfluer.

Forfatter: Steen Ulnits
Forlag: Turbine
Sidetal: 220
Udgivet: April 2021
Vejledende pris: 279,95 kroner

Køb Tørflue og nymfe her.

Steen Ulnits er uddannet fiskeribiolog og et etableret navn i lystfiskerverdenen, både herhjemme og i udlandet. Han har selv været passioneret lysfisker siden barndommen, og han har kastet snøren ud stort set alle steder, hvor det er tilladt.

Derudover har han skrevet en del bøger om lystfiskeri, hvoraf flere er udkommet hos Turbine. I samme serie som Tørflue og nymfe findes også Kystflue og Laks og Havørred.

Derudover har Turbine også udgivet en serie grundbøger til lystfiskerne: Fluefiskerens grundbog, Spinnefiskerens grundbog, Medefiskernes grundbog.

Similar Posts