NYHEDER

Jim Lyngvild åbner viking-camping: Her er datoen

viping-glamping-Bramslev-Bakker-camping-Jim-Lyngvild

Jim Lyngvild har indrettet luksustelte til glamping i det nye campingcenter i Bramslev Bakker Camping. Viping hedder det nye koncept. Pressefoto

Nu kan du komme på ”viping” på Bramslev Bakker Camping: Glamping for luksus-vikinger. Åbningen fejres med stor fest.

Kunstneren Jim Lyngvild og IT-direktør Mads Hedegaard er klar med nyt koncept: ”Viping”.

Viping, som er en sammentrækning af viking og camping: Et ord for glamping, som Jim Lyngvild og Mads Hedegaard præsenterer på det nyistandsatte Bramslev Bakker Camping ved Hobro.

Åbningen fejres med koncert med Søs Fenger og velkomst af Jim Lyngvild og Mads Hedegaard, der fortæller om de fremtidige visioner for Bramslev Bakker. Her vil både de nye Viping telte og den nyistandsatte restaurant blive vist frem.

I løbet af eftermiddagen vil der være underholdning og som en teaser til et andet nyt initiativ: Den kommende festival ”Sommersol i Bakkerne 2024” med koncerter.

Der er gratis adgang for alle både til selve åbningen om eftermiddagen og til aftenarrangementet, hvor Søs Fenger synger solen ned i bakkerne. Der kan købes drikkevarer på stedet samt bestilles en madkurv med vin.

Nyd vores vikingehistorie midt i bakkerne

Ophold i trætophytte hos Slower Place

FYN

Vejledende pris: KUN 3.590 kr.

Ophold i toppen af det mere end 200 år gamle bøgetræ med middag og morgenmad inkluderet.

Læs mere »

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

FYN

Vejledende pris: KUN 3.990 kr.

Tree Tents ophold med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Læs mere »

Efter åbningen af Bramslev Bakker Camping kan gæsterne nyde luksusteltene, gourmetmad og vores danske vikingehistorie midt i én af de smukkeste egne i Danmark. Det fortæller campingpladsens ejer Mads Hedegaard:

“Jeg er opvokset i området og har altid elsket den smukke natur i Bramslev Bakker, så da jeg fik mulighed for at købe campingpladsen, slog jeg til”, siger Mads Hedegaard og fortsætter:

”Jeg synes, at de flotte omgivelser fortjener at få en campingplads lidt ud over det sædvanlige. Men det skal stadig være et sted for alle. Og hvem er bedre til at lave den slags end Jim Lyngvild”.

Find glamping-telte til haven, gæsterne eller teltturen her

Viping på Bramslev Bakker Camping: Glamping i vikingerammer

Første trin i den store plan er genåbningen af Bramslev Bakker Campings restaurant, som Mads Hedegaard købte i januar 2023. Efter en større istandsættelse og ny køkkenchef slår den nu dørene op til en gourmetoplevelse i international klasse.

Selve pladsen købte han i april 2023, Her får Bramslev Bakkers Viping-gæster en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer.

Glamping hos Marsk Camp

SØNDERJYLLAND

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på glamping-ophold i den berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. En helt ny oplevelsesmulighed

Læs mere »

Wellness og Glamping hos Thorséng Nature Resort

FYN

Vejledende pris: KUN 5.490 kr.

Wellness og glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Læs mere »

Glamping hos Nystrup Camping Klitmøller

NORDJYLLAND

Vejledende pris: KUN 995 kr.

Glamping i Klitmøller handler om natur, hygge og at være tæt på de strande og særlige omgivelser, området er så kendt for.

Læs mere »

Med udgangspunkt i Hobro og Mariager Fjords dybe forankring i den danske vikingehistorie går Mads Hedegaard og Jim Lyngvild nemlig et skridt længere og etablerer et oplevelsescentrum i Bramslev Bakker.

Det fortæller Jim Lyngvild, der har indrettet viping-teltene på Bramslev Bakker Camping

“Da jeg så Bramslev Bakker forelskede jeg mig med det samme, og forestillede mig, hvordan det må være at vågne i så smukke omgivelser, hvor vores vikingeforfædre har boet”, siger han og fortsætter:

”Jeg har bare det problem, at jeg hader at slå telt op og sove på luftmadras, som falder sammen. Hvis jeg skal på campingferie, så skal det være lidt mere komfortabelt og en smuk oplevelse for både sjælen og øjnene. Nu skaber vi det koncept, jeg selv gerne vil besøge”, siger Jim Lyngvild.

Find tilbehør til glamping-telte her

Viping-telte er individuelt indrettede: Frit udsyn til stjerner

Glamping, hvor man overnatter i allerede opslåede telte med ekstraudstyr, har for alvor vundet indpas i Danmark i de senere år.

Det er i princippet, hvad viping også er. Her har alle de 28 kvadratmeter store telte dog små hint til vores fælles vikingearv. Her får du frit udsyn til stjernehimlen, og teltene er individuelt indrettet med komfortable senge, siddepladser og skriveborde, fortæller Jim Lyngvild:

”Og hver morgen kan man stå op til en skøn morgenmad i Bramslev Bakkers restaurant. Bramslev Bakker Camping er derfor oplagt både til en romantisk weekendtur, en skøn sommerferie med familien, en forlænget weekend med veninderne eller bare en lille hyggelig søndagsudflugt”, siger han og fortsætter:

”For virksomheder er det også muligt at booke kursusophold, sommerfesten, eller en Viping-oplevelse med en moderne vikinge-oplevelse”, siger Jim Lyngvild.

Her er programmet for åbningen af Bramslev Bakker Camping

Åbningen af Bramslev Bakker Camping sker den 29. juni med åbningsfest og koncert med Søs Fenger, der synger solen ned i Bakkerne. Her er programmet:

Dagsarrangement

12:00 – Folk ankommer
12:30 – Velkommen og visioner ved Jim Lyngvild og Mads Hedegaard
13:30 – Officiel åbning af Bramslev Bakker ved Borgmester Mogens Jespersen
14:00 – Rundvisning, bobler og pindemadder ved Jim Lyngvild og Mads Hedegaard
15:00 – Slut og fri leg i bakkerne

Aftenarrangement

18.00 – Afhentning af madkurve og picnic i bakkerne.
20:30 – Publikum følges ud i Bakkerne til Søs Fenger
21:30 – Søs Fenger synger solen ned i Bakkerne
22:15 – DJ og hygge i bakkerne
24:00 – Tak for i dag

Restaurant Bramslev Bakker og de nye Viping-telte vil være åben for offentligheden fra lørdag den 1. juli, men kan allerede nu bookes online via www.bramslevbakker.dk.

Similar Posts