GUIDE NYHEDER

Fede nyheder på Ferie for Alle: Outdoorshow og Cykler for Alle

Ferie for Alle

Som noget nyt i 2022 flytter Outdoorshow sammen med Ferie For Alle i MCH Herning Messecenter. Her kan du blandt andet prøve at dykke, lære at lave bål med vinderen af Alene i Vildmarken samt klatrevæg, skyde med bue og pil, teste udstyr og meget andet. Foto: Lars Møller

Ferie for Alle byder i år på to spændende nyheder: Outdoorshow og Cykler for Alle. Her kan du prøve alt fra MTB, kajak, skyde med bue og pil, teste udstyr, se 4×4 biler med tagtelt og meget andet.

Coronarestriktionerne er blevet lempet, og feriedrømmene kan igen blive til virkelighed, når Ferie for Alle 25.-27. februar slår dørene op til 13 messehaller fyldt med ferieinspiration.

Programmet byder på spændende rejseforedrag, sjove aktiviteter, gode tilbud og rådgivning, når drømmeferien skal vælges. Som noget helt nyt byder Ferie for Alle i år på en ny messe i messen: Outdoorshow.

Her kan du prøve et væld af outdoor-aktiviteter som klatrevæggen, skyde med bue og pil, teste udstyr og meget andet. Det fortæller Anders Ladefoged Mortensen, der er projektchef i MCH Messecenter Herning:

”Flere og flere mennesker tager på vandretur, overnatter i shelter eller tager på kajaktur. Den store bølge af outdoor, har givet mange nye innovative produkter og designs, som gør os i stand til at opleve friluftslivet på stadigt nye måder. På Outdoorshow kan du møde de nye trends og tendenser i til din næste tur”, siger han.

Om Ferie for Alle

Hvad: Danmarks største feriemesse.

Hvor: MCH Herning Messecenter.

Hvornår: 25.-27. februar 2022.

Nyheder i 2022: Cykler for Alle og Outdoorshow.

Det kan du se: Udstillere med hængekøjer, telte, beklædning, klatreudstyr, tagtelte, kurser og meget mere.

Dem kan du møde: Jon Lindberg, Lars Nyhuus, Flemming Falkemand og Kim Krohn fra Alene i Vildmarken og mange flere.

Priser:
Genåbningsbillet, voksne (sælges KUN indtil 13. februar): 90 kroner
Voksne, normalpris: 120 kroner
Børn, 5 – 12 år (børn under 5 år gratis): 10 kroner
Seniorbillet, 60+ (Kun gyldig fredag 25. februar): 60 kroner
Efter-15-billet (kun gyldig efter kl. 15.00 på én valgfri dag): 60 kroner

Læs mere om Ferie for Alle her.

Køb billetter her.

Ferie for Alle med to nyheder i 2022

På de tre dage, Ferie for Alle varer, kommer der mellem 60.000 og 65.000 gæster. Det gør messen til Danmarks absolut største feriemesse.

Udover det store outdoor-område byder Ferie for Alle også på en anden nyhed; Cykler for Alle. Her kan du opleve flere end 40 forskellige brands fra ind- og udland og se de nyeste modeller af racercykler, MTB, gravel- og citybikes samt el- og ladcykler.

”Derudover vil der være masser af udstyr i form af beklædning, hjelme, ernæringsprodukter og meget, meget mere. Også her er der mulighed for selv at prøve nyhederne på en stor testbane, ligesom området byder på en række spændende foredrag, der vil underholde og inspirere publikum til nye oplevelser på to hjul”, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Bålplads og 4×4 biler med tagtelt på Ferie for Alle

Både Outdoorshow og Cykler for Alle finder du i Danmarkshallen, Hal C, som rummer alle slags ferier, man kan tage på inden for Danmarks grænser.

I hallen finder du også kajakbassin, cykelbane, dykkerpool, teltudstilling, friluftstøj og meget mere. I gården mellem indgang vest og Hal E finder du derudover bålplads, 4×4 biler med tagtelt og mulighed for bueskydning.

Endelig kan du også besøge landsskuepladsen, hvor du blandt andet finder hængekøjecampen og overlandermiljø med kæmpe tipi, fortæller projektchefen i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen:

”Vi glæder os til at kunne åbne dørene til feriemessen og til igen at danne ramme om danskernes feriedrømme. Flere af vores udenlandske udstillere har desværre ikke mulighed for at deltage, så Ferie for Alle bliver naturligvis anderledes i år. Derfor glæder vi os ekstra meget over udsigten til at byde velkommen til de to spændende nyheder, Outdoorshow og Cykler for Alle, der begge favner tidens fokus på oplevelser i det fri”, siger han.

Similar Posts