NYHEDER GUIDE VINTER

Ferie for Alle i topform: Outdoorshow bliver dobbelt så stort

Ferie for alle

Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, fejrer sit 25-års jubilæum i MCH Messecenter Herning den 24.-26. februar. Igen i år er der et rigt aktivitetsprogram med kajakbassinet som den store publikumsmagnet i 2021, der igen i år bliver en del af det udvidede Outdoorshow. Foto: MCH/Lars Møller.

Ferie for Alle er lig med stribevis af inspirerende aktiviteter: Legeland, quiz, foredrag og underholdning samt golfshow, Cykler for Alle og Outdoorshow, som bliver dobbelt så stort som sidste år.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Der kan shoppes spændende rejser med stærke rabatter hos mange af udstillerne på Ferie for Alle, men messen er mere end det:

Skandinaviens største feriemesse tilbyder et overflødighedshorn af spændende universer, aktiviteter og forlystelser, som de besøgende kan fornøje sig med undervejs på deres færd gennem de mange inspirerende haller.

Det gælder ikke mindst Outdoorshow, der har haft gevaldigt vokseværk siden sidste år. Det fortæller Lars Nyhuus, der er direktør i Team Nord, der står for Outdoorshow:

Glamping hos Marsk Camp

Sønderjylland

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på et skønt glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere »

Glamping hos Holmely

Midtjylland

Vejledende pris: KUN 990 kr.

Tag på et dejligt glamping ophold med udsigt over mark, dal og skov. Forny energien og nyd naturen på helt tæt hånd.

Læs mere »

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Sjælland

Vejledende pris: KUN 2,195 kr.

Nyd et glamping ophold med alt inkluderet ved Ringsted. Her er der plads til hele familien, hvor I sammen kan nyde oplevelser i naturen.

Læs mere »

”Vi har lagt os i selen for at lave et spændende oplevelsesmiljø med autenticitet og eventyr, og vi har i år skabt bedre plads til publikum – vi vil nemlig så gerne, at folk slår sig ned og har lyst til at blive et stykke tid. Vi har en scene med foredrag nonstop under hele messen, og så er området ved kajakbassinet udvidet med flere nye udstillere”, siger han.

I år fylder Ferie for Alle 25 år. Det fejres med et brag af en udgave, hvor alle sejl er sat til for at skabe store oplevelser både i nuet og på sigt. Det fortæller projektchef i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen:

”Jubilæet markerer vi med et jubilæumsområde med konkurrencer og overraskelser, og så er der gratis adgang for alle personer født i 1998, hvor messen efter mange års fravær blev genfødt i den form, vi kender i dag”.

Ferie for Alle med outdoor for hele familien

Outdoorshow henvender sig til de fleste, børnefamilien, den aktive campist, globetrotteren og senioren. Aktiviteterne i outdoor-området favner bredt.

På messens scenen vil publikum blandt mange andre kunne opleve TV-vært Martin Keller, Anna-Caroline Bonde Fosmark kendt fra ‘Alene i Vildmarken’ og en række andre folk med forstand på friluftsliv.

Generelt favner outdoor-aktiviteterne på Ferie for Alle bredt, fortæller Lars Nyhuus:

Om Ferie for Alle

Hvad: Danmarks største feriemesse.

Hvor: MCH Herning Messecenter.

Hvornår: 24.-26. februar 2023.

Priser:
Genåbningsbillet, voksne (sælges KUN indtil 13. februar): 90 kroner
Voksne, normalpris: 120 kroner
Børn, 5 – 12 år (børn under 5 år gratis): 10 kroner
Seniorbillet, 60+ (Kun gyldig fredag 25. februar): 60 kroner
Efter-15-billet (kun gyldig efter kl. 15.00 på én valgfri dag): 60 kroner

Læs mere om Ferie for Alle her.

Køb billetter her.

Oplev Galapagos

Galapagos liveaboard Pris: 23.000,00  

Eventyrlig dykning omsværmet af dyreliv På Galapa Læs mere »

Dykning i Filippinerne

Philipperne Puerto Galera d. 26.02.23 til 11.03.23 Pris: 19.995,00  

Tag med på denne Explore tur,hvor du kommer til at Læs mere »

Oplev nordlys i Sverige

Jagten På Nordlyset - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 3.030,00  

For 2 personer - En 15-20 km lang slædetur, på jagt efter nordlyset - Forestil dig at sidde på en træslæde klædt med bløde og varme rensdyrskind, mens du nyder turen over sneen. En guide styrer slæden og 10-14 hunde trækker dig gennem det laplandske vinte Læs mere »

”Motorsavskunstner Jeppe Røpke på Torvet kommer helt sikkert til at skabe opmærksomhed med sit flotte håndværk, der finder sine motiver i naturen. I hallen er kajakbassinet en sikker attraktion, hvor gæsterne kan prøve kræfter med kajak eller SUP”, fortæller han og fortsætter:

”Midt i hallen har vi vores store klatrenet, som gør det muligt for både børn og voksne at komme op under taget og se messen lidt fra oven. Tagteltcampen bag Hal C er et must, hvis man elsker firhjulstrækkere og mudder på dækket”, siger Lars Nyhuus.

Ferie for Alle: Landets største campingmesse

Ni af hallerne og 31.000 kvadratmeter på Ferie for Alle er dedikeret til Danmarks største campingmesse, der stiller op med stort set samtlige mærker inden for campingvogne og autocampere.

Udvalget af telte og campingtilbehør er større end længe, og det samme gælder områdets markedsplads, hvor der kan foretages gode køb med betydelige rabatter.

Outdoor-tur med familien

3 dages Outdoor kursus

Golfferie i Frankrig

Golfferie I Frankrig - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 3.775,00  

For 1 person - Golfferie i Frankrig - Tag på golfrejse til Frankrig og få en sund, berigende og naturskøn oplevelse, når du får lov til at svinge køllen på de smukke golfbaner i Lorraine i Frankrig i løbet af en weekend. Slottet Hattonchâtel Château er et Læs mere »

Danmarks største campingmesse er dermed også i år et sandt mekka for både camping- og outdoor-entusiaster og nybegyndere, der er nysgerrige på denne rejseform.

Dansk Golfshow, Danmarks førende golfmesse, er traditionen tro ligeledes en del af Ferie for Alle, og messen i messen beskæftiger sig med alt lige fra golfrejser og golfbaner til golfudstyr og træningsråd”, siger Anders Ladefoged Mortensen og fortsætter:

”Samlet set byder messen på omkring 3.500 rejseeksperter og op mod 1.000 udstillere, der blandt meget andet tæller rejsebureauer, herunder charterbureauer. I alt får de besøgende 68.000 kvadratmeter og 14 haller spækket med inspirerende udstillere, oplevelser og aktiviteter at gå på opdagelse i.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere