NYHEDER GUIDE VINTER

Ferie for Alle med nyt campingunivers: Dobbelt op på udeliv

Ferie for Alle 2024

Årets udgave af Ferie for Alle byder på dobbelt så mange stande med campingpladser som sidste år. Foto: MCH/Lars Møller.

Skandinaviens største feriemesse bringer naturen ind i én af campinghallerne med et nyt og spændende koncept. Det sker når Ferie for Alle løber af stablen den 23.-25. februar 2024.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

En kunstig sø med bro og beplantning og vægbannere med skov- og strandmotiver. Det er blot nogle af de elementer, der skal være med til at skabe en autentisk campingstemning i Ferie for Alles nye campingunivers.

Campinguniverset tæller adskillige stande med campingpladser og byder desuden på både aktiviteter og en nytænkende indretning.

Det fortæller Jonas Grønbech Sørensen, der ejer Ribe Camping, som har været med til at udvikle det nye campingunivers ammen med Lasse Guldager fra Grønninghoved Strand Camping på Ferie for Alle:

Find overnatning i naturen her:
Glamping hos Marsk Camp

Sønderjylland

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på et skønt glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere »

Glamping hos Holmely

Midtjylland

Vejledende pris: KUN 990 kr.

Tag på et dejligt glamping ophold med udsigt over mark, dal og skov. Forny energien og nyd naturen på helt tæt hånd.

Læs mere »

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

”Vores idé med det nye campingområde på Ferie for alle er, at de besøgende ikke skal bevæge sig rundt på store, lige gange, hvor man bare følger flokken for ikke at stå i vejen. Derudover skal området i midten gerne føles rart og give et lille overblik over pladserne, så man fristes til at undersøge et nyt område”, siger Jonas Grønbech Sørensen.

Dobbelt så mange campingpladser på Ferie for Alle 2024

Udover at gøre området mere hyggeligt og samtidig stimulere de besøgendes nysgerrighed har det været en målsætning at tiltrække flere campingpladser som udstillere end tidligere på årets udgave af messen.

Den målsætning er lykkedes. Årets gæster på Ferie for Alle kan derfor se frem til dobbelt så mange stande med campingpladser som sidste år, og her er Ribe Camping naturligvis iblandt.

“Der er tænkt helt ud af boksen med blandt andet musikere, der går rundt mellem standene, og netop standene er placeret mere tilfældigt for at gøre det ekstra hyggeligt”, siger Jonas Grønbech Sørensen og fortsætter:

Om Ferie for Alle

Hvad: Skandinaviens største feriemesse.

Hvor: MCH Herning Messecenter.

Hvornår: 23.-25. februar 2024.

Priser:
Voksen: 120 kr.
NYHED: Weekendbillet voksen (gyldig lørdag og søndag): 180 kr.
Barn 5-12 år (børn under 5 år gratis) 10 kr.
Seniorbillet 60+ (kun gyldig fredag): 60 kr.
Efter-14-billet (gyldig efter kl. 14.00): 60 kr.

Læs mere om Ferie for Alle her.

Køb billetter her.

Find outdoorture og kurser her:
GRATIS FRAGT
Pris fra 0

”Vi kommer med en helt ny baggrund, der viser nye, flotte billeder af vores dejlige plads og by. Vi er der for at få en god snak og inspirere til mange skønne timer i campinglivet, og selvfølgelig har vi et godt tilbud med i ærmet, som bliver svært at sige nej til. Vi glæder os til nogle glade dage i Herning”, siger Jonas Grønbech Sørensen.

Et campingmarked i bevægelse

Hos Adria, der producerer campingvogne, autocampere og vans, finder man det vigtigt, at Ferie for Alle er i fortsat bevægelse. Her er man derfor glade for det nye campingunivers.

”De besøgende køber ikke kun billetter for at få tilbud på campingferier, udstyr eller vogne – de vil også gerne inspireres og bruger messen til at lade op til campingsæsonen, som jo starter ganske få uger efter messen”, siger Per Højgaard, der er administrerende direktør i Adria Danmark.

Her har man bemærket, at campingmarkedet i disse år er i bevægelse, og at nye trends og tendenser konstant indfinder sig. Særligt elbilernes indtog på markedet er med til at forandre campinglandskabet.

Find MTB-ture og kurser her:
GRATIS FRAGT
Mountainbike Weekend - Action - GO DREAM
For 1 person - Mountenbike weekend i Harzen med forplejning og wellness - Harzen er kendt for sine fantastiske, smukke cykelruter, der er egnede til både landevejscykling, motorcykler og MTB-kørere. Du bor på Hotel Njord, som er idyllisk placeret lige ved
Pris fra 1.495

På Ferie for Alle 2024 løfter Per Højgaard og Adria derfor sløret for en helt særlig nyhed: En campingvogn med en vægt på bare 720 kilo og enten 900 eller 1.000 kilo i alt.

”Vi mærker i øjeblikket en øget efterspørgsel efter mindre og lettere vogne, og der er ingen tvivl om, at bevægelsen mod flere elbiler i Danmark er en del af forklaringen på dette. De små vogne er nemme at håndtere, lette at trække, og prismæssigt er de også overkommelige”, siger han og fortsætter:

”På trods af størrelsen giver de stadig den samme komfort som større vogne, og vi tror på, at søgningen mod lettere vogne vil være høj i en periode – navnlig på grund af elbilernes begrænsede rækkevidde, konstaterer Per Højgaard, der også beretter om en stigende interesse for autocampere”.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar 2024.

Læs mere om Ferie for Alle her.

Find flere outdoor oplevelser og kurser her

Similar Posts