CAMPER NYHEDER SPONSORERET INDHOLD

SE VIDEOEN: Giottivan 60T – nomineret til Årets Campervan

Giottivan 60T Giottiline

Giottiline har med Giottivan 60T lavet en helstøbt van, som har indbragt den en nominering til Årets Autocamper 2022. Foto: Giottiline

Sponsoreret indhold

Giottivan 60T fra italienske Giottiline er nomineret til Årets Campervan 2022, og det er der en helt særlig grund til. Se hvorfor i videoen her.

Giottivan 60T fra italienske Giottiline er netop blevet præsenteret på det danske marked til Autocamper Show 2021 i november.

Bilen har en længde 5,99 meter og en totalvægt på 3.500 kilo med separat bruseniche i den ene side og toilet i den anden. Netop den opdeling og ikke mindst måden, man har valgt at lave den på, har sikret Giottivan 60T en nominering som Årets Campervan 2022.

Det fortæller Niels Brændekilde, der er direktør i Nbc v/ Niels Brændekilde i Sydjylland:

”Døren til brusenichen er både et skab og en dør i ét. Det er så smart indrettet, at skabet både kan åbnes på forsiden og på bagsiden, og når man åbner døren til brusenichen, er det samtidig skabet, som svinger rundt. Det gør, at man får et ekstra rum, hvor man kan stå ugeneret og tørre sig foran spejlet på toilettet, samtidig med at man også kan komme ind i skabet bagfra”, siger Niels Brændekilde og fortsætter:

”Jeg synes, det er en helt fantastisk måde at indrette camperen på, og det har også gjort, at den er blevet nomineret til Årets Campervan 2022”, siger han.

Se videoen: Sådan ser Giottivan 60T ud

Om Giottivan 60T

Giottivan 60T dag Giottiline
Giottivan 60T nat Giottiline
Giottivan 60T dag Giottiline
Giottivan 60T nat Giottiline
previous arrow
next arrow

Sådan er indretningen i Giottivan T60 om dagen og om natten. Grafik: Giottiline

Mærke: Citroën
Årgang: 2022
Sovepladser: 3,5
Længde: 5,99 meter
Totalvægt: 3.500 kg.
Gearkasse: 6-trins manuel
Vejledende pris: 608.026 kroner

Ifølge Niels Brændekilde blev Giottivan 60T taget godt imod på Autocamper Show 2021. På trods af bilens lille størrelse er der 3,5 sovepladser i bilen. Det betyder, at en familie på to voksne og to mindre børn sagtens kan være i den.

Derudover koster bilen beskedne 3.850 kroner i den halvårlige grønne afgift, mens den går hele 13,8 kilometer på literen.

Ifølge Niels Brændekilde gør lang leveringstid blandt andet, at Nbc v/ Niels Brændekilde lige nu kun har den ene Giottivan 60T stående i butikken i Jels.

”Vi håber, vi kan få lidt flere hjem, men det er en populær bil, så der er rift om dem ude i Europa. Ellers får vi en del andre delintegrerede autocampere hjem i december og i begyndelsen af det nye år. Så man behøver heldigvis ikke gå helt forgæves, hvis vores Giottivan 60T ryger foran næsen på én”, siger Niels Brændekilde.

Giottivan T60 blev introduceret på det danske marked til Autocamper Show 2021 i Messe C i Fredericia. Her viser Niels Brændekilde fra Nbc i Jels, hvorfor bilen er nomineret til Årets Campervan 2022. Video: Outdoor-Camping

Similar Posts