NYHEDER

Nat i naturen: Oplev naturen efter mørkets frembrud

Nat i naturen

Nat i naturen er et landsdækkende arrangement. På www.natinaturen.dk kan du finde et arrangement tæt på dig.

Kom med på gåture i skumringen eller sov under stjernerne på egen hånd. På lørdag den 27. august kan du få en oplevelse ud over det sædvanlige til Nat i Naturen.

Hele Danmark er inviteret ud i mørket den 27. august til spændende naturoplevelser, efter solen er gået ned.

Til årets Nat i Naturen kan du for eksempel tage med på gåture i skumringen i Thys klitnatur, komme tæt på flagermusenes forunderlige verden ved Kongskilde nær Sorø eller overnatte i telt i en af de 275 statsskove med fri teltning i Danmark.

Der er arrangementer over hele landet, hvor du kan få en introduktion til alle de naturoplevelser, der venter om natten. Der er også rig mulighed for at bruge Nat i Naturen som anledning til at tage ud på egen hånd.

”De statslige naturområder er åbne for alle hele døgnet rundt. Her venter der mange små og store eventyr, hvad enten du vil gå en stille tur i mørket og bare lytte og træne dit nattesyn eller falde i søvn og vågne under åben himmel”, siger miljøminister Lea Wermelin.

Bålsnak i Almindingen på Bornholm

Nat i Naturen er et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening, Det Danske Spejderkorps og Ungdomsringen.

Miljøminister Lea Wermelin deltager selv til Nat i Naturen den 27. august i Almindingen på Bornholm, der også er kommende naturnationalpark.

Her vil hun sammen med formand for Friluftsrådet Winni Grosbøll og generalsekretær i Det Danske Spejderkorps Morten Gade tilbringe aftenen med snak og mad omkring bålet.

”Nat i Naturen kan forhåbentligt inspirere endnu flere til at opleve den helt særlige magi ved at være i naturen, når det er mørkt. Du kan også sove i skovbunden i alle statslige naturområder eller slå dit telt eller simple overdækning op i flere end 275 skove med fri teltning”, siger miljøminister Lea Wermelin.

Find et arrangement tæt på dig her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere