NYHEDER PODCAST

Podcast: Nicolai har tourette – går baglæns gennem Danmark

Podcast episode 3 vandring Nicolai Laursen Aagaard Tourette dansk vandrelaug

”Kaffe”! Vandring er populært som aldrig før, og for Nicolai Aagaard hjælper det på hans tourette. Derfor vandrer han 2.400 kilometer igennem Danmark, og en stor del af vejen går han baglæns. Hør hvorfor i Outdoor-Camping Podcast episode 3.

Hør Outdoor-Camping Podcast, episode 3 på Spotify eller Apple Podcast herunder og husk at trykke ‘Follow’ på Spotify eller “Abonner” på Apple Podcast. Du kan også høre den eller downloade på buzzsprout nederst.

32-årige Nicolai Aagaard har tourette, en sygdom der har fulgt ham siden han var 7 år. Tourette er en fejl i talecenteret, der får ham til at sige upassende ting og komme med spontane udbrud, som ”kaffe”. Nu vandrer han 2.400 kilometer igennem Danmark, og en stor del af rejsen foregår baglæns.

Hvorfor Nicolai Aagaard går baglæns, kan du høre om i Outdoor-Camping Podcast episode 3, der handler om vandring. Her møder du også Nanna Floor Clausen, der er lokalformand i Dansk Vandrelaug.

På fem år er Danmarks formentligt største forening for vandrere vokset med 10 procent. Hør Nanna Floor Clausen bud på, hvorfor det er så populært at vandre i Outdoor-Camping Podcast episode 3.

Similar Posts