NYHEDER

Rejselysten er tilbage: Se de populære destinationer her

rejse destinationer rejselyst

Danskerne vild ud at rejse. Således er salget af forsikringer steget med langt over 300 procent i 2022 alene på de korte destinationer på 1-2 dage. Foto: Henning Sørby, Pixabay

Danskernes rejselyst er tilbage, og de planlægger deres rejser i god tid. Især kortere rejser hitter blandt de 18-35-årige. Se de populæreste destinationer her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Interessen for eventyr, rygsæk, weekend- og vandreture er tilbage. Ifølge statistikker fra Københavns Lufthavn er 8 ud af 10 flyrejsende tilbage efter corona-pandamien og især rejser til de korte destinationer hitter.

De tal bekræftes af rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV, der viser at især unge er gode til at forsikre sig. Sidste år fordoblede Europæiske ERV nemlig salget af rejseforsikringer til unge rejsende mellem 18-35 år.

I forhold til 2021 steg salget af rejseforsikringer med hele 91 procent i aldersgruppen. I 2023 er salget allerede steget med 102 procent. De tal glæder Peter Steen Olsen fra Europæiske ERV. På den måde undgår man nemlig ekstra ubehageligheder, hvis uheldet skulle være ude på rejsen.

Tre populære rejse-destinationer:

Skærgårdskajak - 2 Personer 2 Dage - Action - GO DREAM Pris: 3.950,00  

For 2 personer - 2-dags kajaktur i Sverige inkl. aLT udstyr - Tag sammen ud på en smuk og uforglemmelig 2-dages kajaktur i den svenske skærgård og oplev den storslåede natur fra vandsiden. Turen er for 2 personer, og I får alt udstyr med til nogle fantast Læs mere »

Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu Pris: 4.000,00  

Fra 4.000 kr inkl. 8 dyk - dette er macro-dykning i verdensklasse, frogfish, blue rings octopus, rejer og krabber. Dykkerbutikken tilbyder KUN dyk - kunden skal selv stå for fly, hotel, transport og div. Læs mere »

Grønland Iluissat Pris: 8.000,00  

Kunne du tænke dig at dykke ved et isbjerg og ved på grønland, så skal du bare høre her : Vores dykkerinstruktør tager dig med til grønland og dykker med dig, skal du have 1 ? 2 eller 10 dyk ? vil du ud og prøve at sove i en iglo ? køre på slædehunde ? sn Læs mere »

Find flere outdoor-rejser på Outdoor-Camping her

”Ingen ønsker at forholde sig til uventede hændelser, aflysninger eller skader på ferier, hverken før eller under rejsen. For at give vores privatkunder tryghed på rejsen, tilbyder vi, at de kan tale med en dansktalende læge via deres smartphone, når de er på ferie. Hvis behovet skulle opstå”, siger han.

Stor stigning i antallet af weekendrejser

Oplev det bedste af Sverige på to dage:

Guldfeber I Sverige - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 1.470,00  

For 4 personer - 2 dages eventyr i shelter for 2 voksne og 2 børn - Tag familien eller vennerne med til Ädelfors i Småland og oplev en spændende skattejagt I sent vil glemme. Her besøger I Guldströms guldvaskning hvor I kommer til at lære hvordan man hånd Læs mere »

Ridetur Ved Kebnekaiserfjeldet - Action - GO DREAM Pris: 4.860,00  

For 2 personer - 2 dage på hest ved Kebnekaisefjeldet med 1 overnatning - Er du frisk på en miniferie eller måske et indslag i en længerevarende ferie i det nordlige Sverige? Vi mødes om morgenstunden i den lille by Puoltsa, med cirka 70 beboere. Her klar Læs mere »

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Tal fra Europæiske ERV viser samtidig, at flere unge tager på weekendture, og især europæiske destinationer lå højt på listen over danskernes foretrukne rejselande i 2022. I forhold til 2021 er salget af forsikringer således steget med langt over 300 procent i 2022 på 1-2 dages rejser.

Derudover er flere unge blevet gode til at planlægge deres rejse i god tid. Således er antallet af forsikringer, der er købt op til fem måneder før afrejse steget næsten 250 procent i forhold til 2021.

”Vores mål er at være Danmarks sikreste rejseforsikringsselskab, og vi vil give alle unge mulighed for at opleve verden mere sikkert. Derfor tilbyder vi specielt udviklede rejseforsikringsprodukter til de unge rejsende, for eksempel til backpacking, som især er populært blandt de unge”, siger Peter Steen Olsen, fra Europæiske ERV.

Similar Posts