BØGER NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER

Ny bog for børnefamilier: ‘Friluftsrollinger på fisketur’

Friluftsrollinger på fisketur (1)

Hvis du ikke har én i familien eller en fiskeven, som kan hjælpe dig i gang, kan lystfiskeri være lidt af en jungle. ‘Friluftsrollinger på fisketur‘ er et rigtig godt sted at starte fisketuren med de små. Foto: Muusmann Forlag

Lystfiskeri rummer mange skønne oplevelser for store og små i det fri året rundt. ‘Friluftsrollinger på fisketur‘ er en rigtig god introduktion til fiskeri med børn.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Fiskeri er det en unik mulighed for at træde ud af den daglige trummerum med de mange digitale fristelser og være sammen, børn og voksne, i nuet og naturen.

Friluftsrollinger på fisketur‘ er en fremragende hjælp til dig og dine børn med alt det, hvad I behøver at vide, for at komme i gang med at fiske.

Bogen er fyldt med billeder og illustrationer, så du let lærer både fisk og grej at kende. Undervejs videregiver forfatteren, som selv er en entusiastisk fiskemor, sine egne erfaringer på en personlig og inspirerende måde.

”Som lystfisker behøver du ikke præstere, konkurrere eller træne og gå til kamp. Du kan fiske, nærmest når du vil, og hvor du vil, og du kan hygge dig alene eller med andre”, siger Julie Pio Kragelund, der er forfatter til bogen.

Om Friluftsrollinger på fisketur

Friluftsrollinger på fisketur

Antal sider: 109

Vejledende Pris: 199,95 kroner

Udgivelse: Marts 2023

Forlag: Muusmann Forlag

Bogen kommer med ‘Friluftsrollingernes Fiskepas‘, som kan købes separat her.

Køb Friluftsrollinger på fisketur her.

Friluftsrollinger på fisketur’:
Fremragende guide til børnefamilier

Lige meget hvor du bor i Danmark, er der masser af muligheder for at fiske. Det er en hyggelig hobby, som børn og voksne kan have stor glæde af at dele, den kan dyrkes hele livet og kan i øvrigt tages med overalt i verden.

Det er heller ikke svært at komme i gang med fiskeri. Børn kan sagtens lære at fiske, hvis blot de får hjælp og støtte fra voksne.

Friluftsrollinger på fisketur’ hjælper dig med alle elementerne i fiskeri lige fra forberedelse, fiskegrej og kasteteknikker, til om man skal rense og tilberede eller genudsætte fisken efter fangsten.

Der er også hjælp til fiskesproget, som er en verden for sig med propper, forfang, endegrej og woblere. Det fortæller Julie Pio Kragelund, der er forfatter til bogen.

”’Friluftsrollinger på fisketur’ er både til småbørnsforældre og til de lidt større børn, der selv kan læse, og som gerne vil lære at fiske. Den forklarer enkelt og i øjenhøjde, hvilket grej man skal bruge, hvilke fisk man kan fange, og hvor og hvornår man skal fiske efter dem”, siger hun og fortsætter:

”Fiskeri har ingen alder, og du kan nyde det hele livet og tage det med dig overalt i verden. Det er ikke en kønsopdelt sport, og du behøver ikke være høj eller lav. Det træner din tålmodighed og finmotorik og giver dig viden og indsigt om vores skønne natur”, siger Julie Pio Kragelund.

Med ’Friluftsrollinger på fisketur’ følger desuden to fiskepas, som er børnenes helt egne bøger med plads til at notere fangster og fiskebedrifter og løse sjove opgaver. Friluftsrollingernes Fiskepas kan desuden købes separat her.

Om forfatteren

Friluftsrollinger på fisketur bog

Julie Pio Kragelund er en aktiv friluftsmor til tre drenge.

Hun er uddannet dyrlæge og fagjournalist og arbejder som kommunikationsspecialist.

Julie Pio Kragelund afholder foredrag, kurser og events, ture og mikroeventyr om friluftsliv med små børn og driver hjemmesiderne Friluftsrollinger.dk og Trailmom.dk.

Hun har tidligere udgivet to populære bøger i samme serie:
Friluftsrollinger – sådan kommer du ud i naturen med dine små børn (2020)

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker (2021).

Find flere bøger om fiskeri her.

Similar Posts