I NATUREN NYHEDER OPLEVELSER PÅ VAND

Danmark Padler: Prøv kajak og SUP gratis hele uge 36

Danmark Padler kano kajak SUP gratis

I hele uge 36 har du mulighed for at prøve kajak, kano og SUP gratis, når Danmark Padler i klubber over hele landet. Se hvor du finder et arrangement når dig i artiklen her. Foto: Danmark Padler

Klubber og fællesskaber i hele landet åbner op, så du kan tage familien eller vennerne med ud og prøve kajak og SUP gratis i en forening nær dig. Det sker under Danmark Padler frem til den 12. september.

Flere og flere danskere dyrker idræt på vandet. Med mere end 8.000 kilometer kyststrækning og et hav af søer og åer er Danmark i den grad også et blåt land.

Nu har du også muligheden for at prøve kajak eller SUP – gratis, når Danmark Padler løber af stablen fra 4.-12. september. Det er Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, der sammen med klubber og turledere arrangerer Danmark Padler.

Eventen løber for første gang af stablen, og målet er kort sagt at få så mange danskere som muligt på vandet i løbet af ugen. Det er helt gratis for dig at prøve i de klubber, der er med i eventen, fortæller Nina Øverberg, der er projekt-leder i Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP.

”Ugen skal give en øget fokus på bevægelse og motion i vores skønne natur, klubber og fællesskaber, og hvorfor det at padle på vandet er helt unikt. Det er gratis at deltage i arrangementerne, og klubberne stiller instruktører og udstyr til rådighed, så du får en sikker første tur på vandet”, siger Nina Øverberg.

Du kan finde arrangementer, hvor du kan prøve kano, kajak og SUP gratis på kortet via linket her. I toppen af kortet kan du ændre aktivitet mellem kano, kajak og SUP.

Om Danmark Padler

Danmark Padler er fra den 4.-12. september 2021.

Her kan interesserede prøve kano, kajak og SUP gratis.

I alt er der 33 gratis-arrangementer i hele landet.

Arrangementer er fordelt på 24 klubber i Danmark.

Derudover er der 23 arrangementer for øvede.

Arrangørerne håber, at deltagerne samlet kan padle hele Jorden rundt.

På kortet via linket her finder du gratis arrangementer for begyndere.

På kortet via linket her finder du arrangementer for øvede.

Bevæg dig for livet’s hjemmeside kan du melde din tur ind og deltage i lodtrækningen om en gavekurv.

Læs mere om Danmark Padler her.

Danmark Padler er blevet til i et samarbejde mellem DGI, DIF og DKF.

Prøv kano, kajak og SUP gratis og deltag i konkurrence

I alt har der fra start været 33 ’kom og prøv arrangementer’ fordelt på 24 klubber i hele landet. I løbet af Danmark Padler-ugen er der også mulighed for at registrere ture og distancer, så det er bliver muligt at se, hvor langt vi alle i fællesskab kan padle i løbet af en uge.

Målet er i fællesskab at padle hele vejen rundt om Jorden. Det sker ved, at alle kan registrere sine ture i løbet af ugen. Det gælder både i kano, kajak og SUP – og det gælder uanset, om du er med i et Danmark Padler arrange-ment eller ”bare” tager en tur på vandet.

”Når ugen slutter trækker vi en vinder af en gavekurv blandt alle dem, der har registreret deres tur ind. Og vedlæg-ger man et billede fra turen får man to lod i konkurrencen om en gavekurv, da der også kører en billedekonkurrence under ugen: Vis dit bedste billede fra din tur på vandet”, siger Nina Øverberg.

bevæg dig for livets hjemmeside kan du registrere din tur. Her kan du også se, hvor langt danskerne indtil nu har roet i alt under Danmark Padler.

Også kano, kajak og SUP-arrangementer for øvede

I løbet af ugen vil der også være ture for de mere rutinerede, der gerne vil opleve nyt rovand med andre vandentu-siaster. Her har der i alt været 23 ture fra ugens start.

”Denne del af Danmark Padler står en række rutinerede turledere for rundt omkring i hele landet. Ønsker du at del-tage på en tur her, så kræver det dog, at du medbringer dit eget udstyr, medmindre andet er skrevet i beskrivelsen af arrangementet”, siger Nina Øverberg.

Du kan finde arrangementer for mere øvede på kortet via linket her. I toppen af kortet kan du ændre aktivitet mellem kano, kajak og SUP.

Danmark Padler er blevet til i et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund med det formål at få flere mennesker ud at ro kano, kajak eller SUP.

Læs mere om Danmark Padler her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere