CAMPER NYHEDER

GRATIS for gæster: Overnatning under hele Autocamper Show

MESSE C i Fredericia tilbyder gratis overnatning under Autocamper Show 2021. Foto: Outdoor-Camping

Gratis overnatning til Autocamper Show skal få den gode stemning til at flyde fra hallerne og ud i camperne, når showet lukker om aftenen.

Nedtællingen er begyndt: Den 12. november klokken 11 slår MESSE C i Fredericia dørene op til Autocamper Show 2021. Showet varer frem til den 14. november klokken 16.

Det bliver med et tætpakket program med spændende gæstetalere, der leverer underholdning og inspiration til camperlivet.

Både lørdag og søndag kan man blandt andet møde fotograf og grafiker Anja Robanke, der opsagde sit hus og solgte de fleste af sine ejendele i 2019 og flyttede permanent i autocamper.

I Outdoor-Camping Podcast episode 1, hvor vi møder den 40-årige eventyrer, kan du få en forsmag på, hvad der venter, når hun gæster Autocamper Show 2021.

Derudover kan du blandt andet også møde Jørgen og Tove Holm, der tog kampen op mod overmagten og vandt over staten. Det skete efter, at parret blev truet af Motorstyrelsen med at få klippet pladerne på deres autocamper, efter de var flyttet permanent ud i bilen.

”Vi glæder os at fortælle folk om denne noget specielle livsform, hvordan det føles og opleves, og hvilke udfordringer, man må være forberedt på hos kommunen, Motorstyrelsen, forsikringsselskaberne, mobilselskaberne. Vi håber også, at det kan være til inspiration.

Alle foredrag er inkluderet i prisen.

Parkering og overnatning til Autocamper Show

Parkering på MESSE C’s arealer er gratis.

MESSE C har i alt cirka 5.500 parkeringspladser.

Under Autocamper Show kan gæsterne benytte parkeringspladsen hele døgnet.

Besøgende der ønsker at overnatte til parkeringspladsens nordlige ende.

Autocamper Show er fra den 12. til den 14. november 2021.

Køb billetter til Autocamper Show her.

Læs mere om Autocamper Show her.

Gratis overnatning fra fredag til søndag

Fra 2019 til 2020 steg salget af vans og autocampere med godt 50 procent. Det er med andre ord blevet ekstremt populært at bo og køre i camper. Derfor forventer arrangørerne også et stort rykind af gæster i weekenden i uge 45.

For at gøre festlighederne endnu større har arrangørerne valgt at åbne parkeringsarealerne for overnattende gæster. Det fortæller Torben Jensen, der er indehaver af Vendelbo Vans, som man kan møde til Autocamper Show.

”Det skal få den gode stemning i hallerne til at flyde ud på parkeringsarealerne i timerne, efter messen lukker om aftenen. Det gør oplevelse endnu sjovere og endnu bedre, at gæsterne kan mødes efterfølgende og få en snak om de ting, de har oplevet og set igennem dagen. Det er selvfølgelig gratis, og det tror jeg bare gør oplevelsen endnu bedre”, fortæller han.

Parkering på MESSE C’s arealer er gratis. MESSE C har i alt mere end 3000 parkeringspladser i forbindelse med messehallerne, hvoraf de 1500 ligger på den anden side af Vestre Ringvej. Derudover er der cirka 1000 pladser på udstillerparkeringen bag ved messehallen.

Besøgende der ønsker at overnatte til parkeringspladsens nordlige ende.

Køb billetter til Autocamper Show her.

Læs mere om Autocamper Show her.

Similar Posts