NYHEDER

Naturperle solgt: Får luksus-camping med kulturevents

Bramslev Bakker

Den fredede naturperle Bremslev Bakker på Mariager Fjords Nordkyst er solgt. Udbudsprisen var 11,5 og omfatter Bramslev Bakker Camping, Restaurant Bramslev Bakker og en 224 kvadratmeter stor bjælkehytte med udsigt over fjorden. Pressefoto

Bramslev Bakker Camping ved Mariager Fjord skifter ejer. Nu kommer der retreat for erhvervsfolk og luksus-camping med kulturevents i de smukke Bramslev Bakker.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Bramslev Bakker Camping med bolig, restaurant og campingplads er solgt. De fredede arealer ned til Mariager Fjord skal fremover have luksuriøs camping med kulturevents samt fungere som retreat for erhvervsfolk.

Det fortæller Mads Hedegaard, der har købt stedet sammen med sin forretningspartner Rasmus Skovmark:

“Vi vil åbne restauranten hele året og etablere luksus retreat med glamping-telte, elleve nye familiehytter og vildmarksbad til vinterens kommende erhvervsgæster”, fortæller Mads Hedegaard.

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Fyn

Vejledende pris: KUN 5.490 kr.

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Læs mere »

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Sjælland

Vejledende pris: KUN 2.195 kr.

Nyd et glamping ophold med alt inkluderet ved Ringsted. Her er der plads til hele familien, hvor I sammen kan nyde oplevelser i naturen.

Læs mere »

Overnatning i svævende telt hos Thorséng Nature Resort

Fyn

Vejledende pris: KUN 1.890 kr.

Gør klar til en oplevelse ud over det sædvanlige, når I overnatter i højderne i jeres eget svævetelt hos Thorséng Nature Resort.

Læs mere »

Sammen med Rasmus Skovmark har han igennem de sidste 20 år opbygget it-virksomheden Edora og etableret hovedsæde på Charlottenlund Slot:

“De seneste år har vi åbnet slottet for offentlige kulturarrangementer som musikfestivalen Ornate, teater og samtalesaloner. Det er de erfaringer, vi vil trække på, når vi udvikler Bramslev Bakker til at blive til et tilløbsstykke for campister og erhvervsfolk året rundt”, fortæller Mads Hedegaard.

Ud over at invitere sine egne medarbejdere på udviklingsseminarer, forestiller Mads Hedegaard sig, at der skal holdes offentlige arrangementer som Grundlovstale og andre events i Bramslev Bakker:

“Vi vil udvikle området, så flere får del i oplevelsen – med stor respekt for naboer, fredninger og naturen”, siger han.

På udkig efter restauratør og lejrchef

Glamping hos Marsk Camp

Sønderjylland

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på et skønt glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere »

Glamping hos Holmely

Midtjylland

Vejledende pris: KUN 990 kr.

Tag på et dejligt glamping ophold med udsigt over mark, dal og skov. Forny energien og nyd naturen på helt tæt hånd.

Læs mere »

Glamping hos Thorséng Nature Resort

Fyn

Vejledende pris: KUN 2.490 kr.

Slap af i luksuriøse omgivelser med et glamping ophold på Fyn. Her er der højt til loftet og mulighed for at komme godt ned i gear.

Læs mere »

Udviklingen af restauranten, der skal have åbent året rundt, starter allerede til nytår 2023, og fra foråret 2023 overtager den nye ejer hele campingpladsen. Det nye fritidskoncept for Bramslev Bakker ventes først at stå helt klar i 2024.

“Nu leder vi efter en lejrchef og en restauratør, og vi vil også gerne række ud til fastliggere på campingpladsen, som gerne vil hjælpe med udvikling af området,” siger Mads Hedegaard, der også ser muligheder i et samarbejde med det smukke Bramslevgaard Hotel om at tiltrække flere besøgende til Bramslev Bakker.

For at overtagelsen kan ske så glidende som muligt, har den nu tidligere ejer og grundlægger Jens Jørgen Vestergaard sagt ja til at være til stede i den første tid for at sætte de nye ejere ind i driften, især af campingpladsen:

“I de halvanden måned Bramslev Bakker har været til salg, har vi oplevet en overvældende interesse, også fra lokalområdet, som Bramslev Bakker betyder rigtig meget for. Så vi er meget glade for, at de nye ejere vil videreføre og udvikle både campingpladsen og restauranten”, siger Jens Jørgen Vestergaard.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere