NYHEDER TELT & SHELTER

Nyt outdoor-eldorado: Nedtælling til Nordic Outdoor Show

Nordic Outdoor Show

Over alt er der stor søgning efter shelters, klatrebaner, cykelruter, vandreture, kajakroning, bålpladser med mere, ligesom tusindvis af nye jægere og lystfiskere er kommet til. Nu kan du også opleve Nordic Outdoor Show i Fredericia en 19. til 21. august 2022. Foto: Pixabay

Den 19. til 21. august 2022 er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia. Det bliver en stor outdoor- og jagt-event under ét tag med tagtelte og meget mere.

Aktiviteter i det grønne er blevet det nye sort. Derfor er der store forventninger til Danmarks nye, store outdoor-messe – Nordic Outdoor Show – som har premiere i Fredericia den 19. til 21. august 2022.

Her kan både nye og erfarne udemennesker møde en perlerække af udstillere med det nyeste indenfor udstyr og grej, beklædning, køretøjer og meget mere.

Det spændende program er krydret med workshops, aktiviteter, et bredt sceneprogram samt et stort udeområde til demonstrationer og events.

Tagtelte på udstillerlisten

Blandt udstillerne er Roskilde-firmaet Outback Overland, som er specialister i at sælge og montere tagtelte og markiser til biler. Med et tagtelt monteret på bilens tagbøjler ligger man højt, tørt og plant – og man slipper for kryb og kravl.

Stort set alle biler (undtagen cabriolet’er) kan få monteret tagtelte. Outback Overland har sågar monteret telt på en VW Up.

Indehaverne af Outback Overland, Kasper Van Deurs og Kristine Pontoppidan, levede ellers af at arrangere og levere til festivaler, men da corona lagde festivalbranchen i mølposen, stiftede de Outback Overland, som hurtigt fik stor succes.

Parret er ifølge Kristine Pontoppidan to “eventyrtosser”, som elsker at køre ud i det blå i deres gamle Land Rover – for eksempel til Sverige og Norge – og se hvad der sker.

Om Nordic Outdoor Show

Nordic Outdoor Show er fra den 19. til den 21. august i MESSE C i Fredericia.

Den danske jæger og outdoorentusiast hyldes med 10.000 m2 indendørsudstilling.

Stort udendørs aktivitetsområde og haglskydebane til demonstration.

Eventet er for hele familien med fuld knald på aktiviteter, der har grobund i dansk outdoor.

En dagsbillet købes online for 120 kroner.

En partoutbillet koster 250 kr. + 20 kr. i døren.

Køb billet her.

Læs mere om Nordic Outdoor Show her.

”Overlanding handler om, at selve rejsen er formålet, ikke destinationen. Man lever i og på sin bil, er selvforsynende i et vist omfang, og man flytter sig typisk næsten hver dag, ofte uden et klart mål. Det giver nogle helt unikke naturoplevelser”, siger Kristine Pontoppidan, som glæder sig meget til at møde de besøgende i Fredericia.

Deerhunter med varme nyheder

Blandt udstillerne i Fredericia er også Deerhunter, som er tekstilvirksomheden F. Engels aktør indenfor jagttøj og outdoor-beklædning med forhandlere i mere end 40 lande verden over.

Ifølge direktør Lars Engel bliver Nordic Outdoor Show affyringsrampe for et par gedigne nyheder.

”Vi kommer blandt andet til at have Nordisk premiere på Realtree Max-7 Heat Range – et vand- og vindtæt jagtsæt med membran og med integreret varme og opladerstik til mobiltelefonen. Det er en nyhed, som vi venter os utroligt meget af – og en heldig besøgende kan faktisk vinde et sæt, til en værdi af knap 6000 kroner”, fortæller han.

Der bliver også premiere på det nyeste fra Excape-serien, samt på nye camouflagejakker fra Realtree i rødlige og orange nuancer til for eksempel efterårsskoven.

Det kan du opleve til
Nordic Outdoor Show

De førende våbenforhandlere og importører.

Demonstrationer og mulighed for at afprøve de seneste produkter for folk med jagttegn.

Buebane med dygtige instruktører.

Falkonérskole og opvisning med forskellige jagtfugle fra Samsø Falkonercenter.

Gourmetmad både råt og røget af Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel.

Sceneprogram med fortællinger, viden og indblik i outdoor og jagt.

Steen Andersen fra jagtmagasinet på DK4.

Jagtrejseauktion, hvor der kan bydes om kap på og gøres en god handel.

Laserskydebane, jagtsimulator, mørkekammer og meget mere.

”Vi tror på, at Nordic Outdoor Show med sit koncept og centrale placering har et stort potentiale, og vi kommer til at give den fuld gas i Fredericia. Vi har en flot, nyskabende messestand, som har stået “parkeret” i fire år på grund af corona-aflyste messer”, siger Lars Engel.

Nordic Outdoor Show er den 19. til den 21. august 2022 i MESSE C Fredericia.

Similar Posts