BØGER EFTERÅR FORÅR NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTTEST SOMMER VINTER

‘Til fods på Bornholm’: Ultimativ guide til vandring Bornholm rundt

Til fods på Bornholm bog

Til fods på Bornholm’ er skrevet af vandrere til vandrere. Planlæg let din næste vandretur på solskinsøen med denne indbydende, udførlige og personlige guide. Foto: Muusmann Forlag

Bornholm byder på klipper, slyngede skovstier og buldrende vandfald. ’Til fods på Bornholm’ er den ultimativ guide til vandring på solskinsøen. Køb bogen her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Fantastiske vandreeventyr venter på solskinsøen, og nu er bogen her, der gør det overskueligt og uimodståeligt at snøre vandreskoene for at opleve Bornholm til fods.

De to forfattere Torben og Marie Lau Florin har selv vandret på Bornholm flere gange.

Til fods på Bornholm’ er derfor skrevet af vandrere til vandrere, og i levende og humoristiske fortællinger fra stierne kommer læseren med i brystlommen, når Bornholms særlige sjæl, historie og natur åbner sig skridt for skridt.

Outdoor & Camping anbefaler: 3 vandresko fra Marrell:

GRATIS FRAGT
Merrell Alverstone 2 GTX Mens, Black / Black
Merrell Alverstone Vandresko Vandresko med Vandtæt og Åndbar GoreTex Membran. Sålen er opbygget med en ydersål der giver et godt greb i underlaget, både på bløde og mudrede underlag, eller hårde sten og klipper. Går du hårde underlag, vil du også ople
Pris fra 1.300
GRATIS FRAGT
Merrell Moab 3 Mens, Olive
Moab 3, Herre Vandresko Moab 3 er en super lækker vandresko fra Merrell. Der er tale om en moderne udgave af en vaskeægte klassiker, idet Moab skoene har været populære blandt vandrere i over 15 år. Overdelen på vandreskoene er lavet af svinelæder og
Pris fra 1.200
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 360
Merrell Moab FST 2 GTX Mens, Black
Merrell Moab FST 2 GTX Mens Black, Vandresko Moab FST 2 GTX vandreskoen fra Merrell kombinerer de traditionelle vandrestøvlers støtte og komfort med nye og moderne teknologier, som sikrer en utrolig åndbar, holdbar og fleksibel sko. For det første har
Pris fra 840

”Klippestien er præcis så spektakulær, som fødderne husker. Et klippeskue uden lige. Fra væggen af skønhed langs de slyngede gangbroer i bunden af Ekkodalen til turen op langs toppen af sprækkedalen, hvor morgensolen lyser trækronernes grønne tag op. Klipperne ligger som trillet ud overalt i skoven, og vi vandrer over dem, under dem, langs og mellem dem”, siger Torben og Marie Lau Florin.

Om ’Til fods på Bornholm

Titel: ’Til fods på Bornholm

Forfatter: Torben og Marie Lau Florin

Forlag: Muusmann Forlag

Antal sider: 200

Udgivelse: April 2024

Vejledende pris: 249,95 kr.

Køb ’Til fods på Bornholm’ her

Til fods på Bornholm’ for nybegyndere og øvede vandrere

Til fods på Bornholm’ dækker Bornholms to langdistanceruter – Kyststien rundt om øen og Højlyngsstien tværs over – samt 14 rundture på 3-15 km. Bornholms bedste skiltede stier og forfatternes forslag til rundture ad gemte og glemte stier formidles forståeligt og med både trykte og interaktive kort.

Den indbydende kombination af personlige fortællinger og ærlige vandreguides gør det nemt at at skyde genvej fra sofaen til de bornholmske stier.

Find flere bøger her

Som første generation vandrere i deres familier er Torben og Marie erfarne i nybegynderfejl på stierne. De er derfor dygtige formidlere af den viden om vandring, man ofte mangler i rygsækken, når man vokser op i asfaltjunglen eller parcelhusland.

”’Til fods på Bornholm’ er en vandrebog for alle, der drømmer om at vandre på Bornholm. Ikke blot om sommeren, men hele året rundt. I bogen får både nybegyndere og erfarne vandrere al den viden, der gør det trygt og ligetil at planlægge sin vandretur på Bornholm”, siger Torben og Marie Lau Florin. 

Om forfatterne

Til fods på Bornholm

Torben og Marie Lau Florin er i dag garvede vandrere, og er sammen om at have skrevet ’Til fods på Bornholm’. Foto: Muusmann Forlag

Torben og Marie har mødt hinanden på vandrestien.

Sammen har de skabt vandrehjemmesiden Friefodspor.dk.

Torben Lau Florin (født 1974) er uddannet folkeskolelærer og uddannelsesvejleder. Han arbejder som vejleder med at hjælpe unge med at finde deres sti i livet.

Marie Lau Florin (født 1977) er uddannet journalist og cand.it i digital formidling. Marie arbejder som kommunikations-medarbejder på Skovskolen, Københavns Universitet, og i Frie fodspor som rådgiver for fagfolk om vandrestier, digital formidling og oplevelsesdesign. 

Similar Posts