TELT & SHELTER FORÅR HAVEN NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTNYT SOMMER

Byg-selv shelter til haven: Her er de bedste shelter-byggesæt

shelter byg selv shelter til haven byg selv shelter byggesæt i lærketræ m-lukkefront og låge 8 personer forside

Shelter til haven gør det nemt at være spontan, når du vil ud under stjernerne. Med byg-selv shelter til haven sparer du samtidig mange penge på unødige håndværkertimer, og ofte kommer de fleste shelter-byggesæt i næsten færdige moduler, der gør dem ekstremt nemme at samle. Foto: Davidsens Tømmerhandel

Shelter til haven giver plads til spontanitet og er et super alternativ til dem i naturen. Samtidig sparer du mange penge på byg-selv shelter. Her får du de bedste shelter-byggesæt.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Overnatning i sheltere bliver mere og mere populær, og med god grund: Der er intet skønnere end at vågne op til lyden af fuglefløjt og duften af frisk morgendug i græsset.

Desværre kan det være svært i en travl hverdag at få pakket og gjort klar til turen ud i naturen. Ofte er de bedste sheltere også hurtigt booket i sommerhalvåret. Et byg-selv shelter til haven øger chancerne for at komme ud under stjernerne markant.

En anden rigtig god grund til at få sig et byg-selv shelter til haven er trygheden især for børn ved at kunne ligge i kendte omgivelser. Her kan familiens yngste medlemmer nemlig også nemt ligge alene en nat, hvis de har mod på det, inden de tager det store spring ud i naturen.

Derfor får du her listen over de bedste shelter-byggesæt på markedet fordelt efter størrelse.

Økonomiske fordele ved byg-selv shelter til haven

Umiddelbart kan et shelter til haven virke som en stor økonomisk udskrivning, men værdien af det kan på ingen måde gøres op i penge. Der findes ingen nemmere og bedre måde at få sig en spontan tur ud i naturen på, og de gode stunder med familien og vennerne under stjernerne er uvurderlige.

Prismæssigt har et byg-selv-shelter til haven også store fordele. Du sparer nemlig mandskabstimerne til projektet, der alene nemt løber op i 5.000 kroner for en dags arbejde. Dertil skal du lægge prisen for materialerne til arbejdet. Du risikerer med andre ord at betale en halv gang mere for dit shelter til haven ved at bruge en håndværker.

Ved et byg-selv-shelter til haven betaler du udelukkende for materialerne, som allerede er skåret til. Det gør arbejdet med at samle shelteret ekstremt nemt og hurtigt.

Her er de bedste shelter-byggesæt efter størrelse

I nogle kommuner kan der være krav om byggetilladelse til at opføre sheltere på sin grund. Selvom det oftest er en ren formalitet, anbefaler Outdoor-Camping alligevel, at du kontakter din kommune for at afklare, om der skal søges byggetilladelse til et shelter i din have.

Gardenpro: Billigt shelter til 3 eller 4 personer

shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Gardenpro
Billede: Gardenpro

Gardenpro er en kvalitetsshelter, som fås i to størrelser på 5 m2 og 7,5 m2. Det mindste shelter til tre personer er perfekt til parret, mens det større til fire personer er utroligt velegnet til familien med to børn.

Shelterne er utroligt populære, fordi de giver en fantastisk panoramaudsigt ud over haven eller marken. Samtidig falder de godt ind i omgivelserne og giver god beskyttelse mod vejret ved overnatninger og hyggeaftener med bål.

Træet er lærk, som har en smuk gylden glød, og shelteret er produceret i Danmark. Med et Gardenpro sparer du derfor mange point i CO2-regnskabet, fordi fragten foregår over kort afstand, og samtidig er det med til at sikre danske arbejdspladser.

Gardenpro Shelter til haven kræver lidt mere erfaring med brugen af værktøj end eksempelvis et Plus Shelter. Ved dette shelter skal du selv tilskære alle dele, men den medfølgende skæreliste og udførlige samlevejledning gør det nemt og næsten umuligt at fejle. Derudover er både det lille og det store Gardenpro Shelter billigere end Plus Shelter.

Det lille Gardenpro Shelter til to personer har en vejledende pris på 8.046 kroner plus fragt, mens det store Gardenpro-shelter til fire personer har en vejledende pris på 9.650 kroner plus fragt. Der er en leveringstid fem til syv hverdage på begge sheltere.

Det lille Gardenpro Shelter kan købes her, mens det store Gardenpro Shelter kan købes her.

Om lille Gardenpro Shelter

Materiale: Lærk

Bredde og dybde: 240 x 210 cm

Størrelse: 5 m2

Vejledende pris: 8.046 kroner

Køb lille Gardenpro Shelter her.

Om stor Gardenpro Shelter

Materiale: Lærk

Bredde og dybde: 360 x 210 cm

Størrelse: 7,5 m2

Vejledende pris: 9.650 kroner

Køb stor Gardenpro Shelter her.

Plus Shelter: Nemt shelter-byggesæt til 3 personer

Shelter byg selv byggesæt til haven Plus Shelter 3 personer
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (3)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (2)
previous arrow
next arrow

Billeder: Plus Shelter

Se hvordan man samler Plus Shelter til tre personer i videoen herover.

Plus shelteret her er perfekt til den lille have eller til parret, som ønsker sig et sted, de kan trække sig tilbage og nyde aftenhimlen eller vågne op til fuglefløjt i baghaven. Shelteret er ideelt som hyggekrog med et køligt glas vin eller en kold øl og indrettes nemt med puder, madrasser og hyggelys. Familien på tre vil også have stor glæde af shelteret her.

Plus Shelter’s sider og gavl er allerede færdigsamlet ved leveringen. Alle nødvendige beslag og skruer er inklusive, så det eneste tilkøb, der skal laves, før shelteret kan tages i brug, er tagpap til hulen. Plus Shelter er derudover ubehandlet, og det anbefales, at det efterbehandles efter monteringen.  Til trods for dette er Plus Shelter ekstremt nemt at samle selv for folk med 10 tommelfingre.

Sheltere af denne type ses ofte i naturen tæt på populære vandreruter. Årsagen er, at konstruktionen med det krumme tag og siderne, der rager frem under taget, giver god læ for vinden. Det er derfor et virkelig behageligt shelter at ligge i.

Shelteret koster fra 9.877 kroner uden tagpap plus fragt og leveringstiden er 5 til 10 hverdage. Plus Sheltert kan købes her.

Om Plus Shelter

Mål: 225 x 291 x 170 cm
Kvadratmeter: 6.5 m2
Antal personer: 3
Materiale: Fyr / Gran
Højde: 170 cm
Bredde: 225 cm
Dybde: 291 cm
Tagpap medfølger ikke.
Vejledende pris: 9.877 kroner uden tagpap

Køb Plus Shelter her.

Lækkert 4 personers shelter til haven

shelter byggesæt shelter byg selv shelter til haven

Så flot er dette 4-personers shelter i lærk, når det står i haven. Foto: Davidsens Tømmerhandel

Her får du et virkelig lækkert shelter til haven med en rustik og rødlig glød. Shelteret er til 4 personer og er af samme type, som dem vi også anbefaler til 8 personer. Det gør vi fordi, kvaliteten heraf er virkelig uovertruffen. Ved dette shelter er der tilmed en bænk ved åbningen uden for shelteret, som er god til både at sidde på foran bålet om aftenen og til at stille glas og kopper og andet på.

Shelteret er lavet af lærketræ, hvilket giver det en lang levetid, fordi lærketræ minder om trykimprægret træ. Lærk er dog langt bedre for miljøet, fordi det ikke behøver behandling. Shelteret er et byg-selv-shelter og kommer derfor usamlet. Det har stor charme, fordi tilfredsstillelsen blot bliver det større ved at tage det i brug bagefter.

Den eneste grund til, at shelteret skal behandles, er, hvis du ønsker, at træet skal beholde den smukke røde farve, som træet har. Ved at behandle shelteret øger du holdbarheden. Shelteret her har en vejledende pris på 11.599 kroner, hvilket er en rigtig god pris for et shelter af den kvalitet. Det kan købes her.

Om shelteret

kroner plus fragt

Udvendig mål (BxD): 240×215 cm

Indvendig mål (BxD): 230×210 cm

Total højde: 180 cm

Antal personer: 4

Materiale: Bunden er vandfast krysfiner, resten er i lærketræ

Afstand mellem jorden og underlag: 30 cm.

Sidernes tykkelse: 25 mm

Vejledende pris: 11.599 kroner

Køb shelteret her.

Kalmar og Norge: Kvalitets-sheltere til 4 og 5 personer

shelter byg selv byggesæt til haven kalmar
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (6)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (3)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (4)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (5)
previous arrow
next arrow

Model Kalmar. Foto: 10-4

Shelter byg selv byggesæt til haven Norge
Shelter byg selv byggesæt til haven Norge
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (3)
previous arrow
next arrow

Model Norge. Foto: 10-4

Kalmar og Norge er to shelter-byggesæt i rigtig god kvalitet. Den mindre Kalmar-shelter har plads til fire personer, mens den større Norge-shelter har plads til helt op til fem personer. Det gør Kalmar og Norge til to rigtig gode sheltere til børnefamilier. 

Som en ekstra bonus, kan der tilkøbes specialsyede myggenet til shelterne. Det gør dem utroligt behagelige at sidde og ligge i om aftenen og om natten, fordi man slipper for fluer, myg og andre irriterende insekter. Derudover kan der tilkøbes en bænk til begge sheltere.

Træsorten, der bruges til shelterne her er lærk, som ofte også bruges til havemøbler på grund af træets gode holdbarhed og robusthed. Lærketræ er hårdere end mange andre sorter og indeholder naturlige stoffer, der beskytter mod råd og svamp. Samtidig gør det store indhold af harpiks i træet, at det er beskyttet mod angreb af insekter. Da lærk er et nåletræ, dufter det rigtig godt, når man ligger ude i det.

Med disse to sheltere behøver du ikke den store eksamen i sløjd. Faktisk er shelterne så nemme at samle, at IKEA virker kompliceret ved siden af. Både ved den lille Kalmar og den store Norge-shelter bliver sider, bagbeklædning, front og spær nemlig leveret samlet. Delene er tilpasset, så de er lige til at skrue sammen, og der medfølger selvfølgelig en udførlig samlevejledning.

Shelterne har en leveringstid på to til tre uger. Kalmar til fire personer har en vejledende pris på 13.999 kroner og kan købes her.

Bænken til Kalmar har en vejledende pris på 1.099 kroner og kan købes her.

Norge-shelteren fem personer har en vejledende pris på 16.999 kroner og kan købes her.

Bænken til Norge har en vejledende pris på 1.299 kroner og kan købes her.

Myggenet til Kalmar og Norge har en vejledende pris på 1.199 kroner og kan købes her.

Om Kalmar

Antal sovepladser: 4
Materiale: Lærk
Længde og Bredde: 255 x 210 cm
Liggeareal: 255 x 210 cm
Højde bagerst / forrest: 95 cm / 180 cm
Højde på ben: 20 cm
Samletid: 5 timer
Monteringsvejledning medfølger
Vejledende pris: 13.999

Køb Kalmar her.

Køb myggenet til
Kalmar her
.

Køb bænk til Kalmar her.

Om Norge

Antal sovepladser: 5
Materiale: Lærk
Længde og bredde: 370 x 210 cm
Liggeareal: 370 x 210 cm
Højde bagerst / forrest: 95 / 180 cm
Højde på ben: 20 cm
Samletid: 5 timer
Monteringsvejledning medfølger
Vejledende pris: 16.999

Køb Norge her.

Køb myggenet til Norge her.

Køb bænk til Norge her.

Flot byg-selv-shelter i lærkeplanker til 8 personer

Shelter til haven byg selv shelter shelter byggesæt i lærketræ 8 personer (1)
Shelter til haven byg selv shelter shelter byggesæt i lærketræ 8 personer (2)
Shelter til haven byg selv shelter shelter byggesæt i lærketræ 8 personer (3)
previous arrow
next arrow

Så flot er dette 8-personers shelter i lærk, når det står i haven. Foto: Davidsens Tømmerhandel

Med dette shelter til 8 personer har du mulighed for at overnatte i naturen, men du kan med fordel også anvende det som et overdækket område udenfor, hvor familien kan hygge og samles om gode naturoplevelser.

Shelteret er lavet af lærketræ, hvilket giver det en lang levetid, fordi lærketræ minder om trykimprægret træ. Lærk er dog langt bedre for miljøet, fordi det ikke behøver behandling. Shelteret er et byg-selv-shelter og kommer derfor usamlet. Det har stor charme, fordi tilfredsstillelsen blot bliver det større ved at tage det i brug bagefter.

Ved at behandle shelteret øger du holdbarheden. Derudover bevarer træet den smukke røde farve, hvis det bliver behandlet. Shelteret her har en vejledende pris på 13.999 kroner, hvilket er en rigtig god pris for et shelter af den kvalitet, og det kan købes her.

Om shelteret

Udvendig mål (BxD): 490 x 215 cm

Indvendig mål (BxD): 480 x 210 cm

Total højde: 180 cm

Antal personer: 8

Materiale: Bunden er vandfastkrysfiner, resten er i lærketræ

Afstand mellem jorden og underlag: 30 cm.

Sidernes tykkelse: 25 mm.

Vejledende pris: 13.999 plus levering

Køb shelteret her.

Dobbelt Plus Shelter-byggesæt: Shelter til hele familien til 18.494 kroner

shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven-plus-shelter-dobbelt
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven-plus-shelter-dobbelt
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven-plus-shelter-dobbelt-inkl-tagpap
previous arrow
next arrow

Dobbelt Plus Shelter kommer både inklusive tagpap og uden. Foto: Plus Shelter

Med et Dobbelt Plus Shelter-byggesæt kan du hygge med hele familien eller vennerne omkring et bål med skumfiduser og snobrød, kigge stjerner, og lytte til trætoppenes hvisken og regndråbernes plasken udenfor. Her er endda plads til fire madrasser, så I slipper for dårlige rygge efter en nat på hårde liggeunderlag. På den måde kan I i stedet blive vækket af solopgang, fuglefløjt og duften af frisk morgendug i græsset.

Plus Sheltere er en smule dyrere end andre, men her får du det også ekstremt nemt. Sider og gavle er nemlig allerede færdigsamlede ved leveringen. Tag- og gulvbrædder er det eneste, du selv skal samle, og selvfølgelig følger alle nødvendige beslag og skruer med ved leveringen. Træet er ubehandlet, så udover træbeskyttelse, er det eneste tilkøb, der skal laves, før shelteret tages i brug, tagpap eller andet vandtæt materiale til hulen. Ønsker du tagpap på din Dobbelt Plus Shelter til haven, kan det købes samlet her.

At Dobbelt Plus byg-selv shelter kommer uden overdækning til taget er en fordel på den måde, at det giver en større frihed til selv at præge udseendet af sit shelter. På den måde er shelteren her både ekstremt nemt at samle for alle, samtidig med, at der er en stor fleksibilitet i det i forhold til prægning af det.

Dobbelt Plus Shelter-byggesæt har en vejledende pris på 19.995 kroner og kan købes her.

Dobbelt Plus Shelter inklusive tagpap har en vejledende pris på 21.495 kroner og kan købes her.

Om Dobbelt Plus Shelter

Materiale: Ubehandlet nåletræ / fyr
Indvendige mål: 2 rum á 160 × 210 cm
Udvendige mål: (L x B x H): 379 x 291 x 170/107cm
Plads til 4 madrasser på 80 × 200 cm
Komplet løsning: Sider og gavle leveres i færdigsamlede sektioner
Leveres med alle nødvendige beslag og skruer
Tagpap el. lign. til taget skal tilkøbes
Leveringstid: 10-14 hverdage
Vejledende pris: 19.995 kroner

Køb Dobbelt Plus Shelter her.

Køb Dobbelt Plus Shelter inkl. tagpap her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere