CAMPER NYHEDER

Afgift og omregistrering: Ombygning fra gule til hvide plader

fra gule til hvide plader ombygning omregistrering afgift varevogn varebil kassevogn gulpladebil til hvide plader

Denne artikel er flyttet til Outdoor-Camper Udstyr under titlen ‘Fra gule til hvide plader: Ombygning, afgift og omregistrering‘. Læs hele artiklen her.

outdoor-camper-udstyr-banner-2-gul-bil

Er du i tvivl, om du må bruge en varevogn på gule plader som camper? Hvilke regler er der for ombygning af bil fra gule til hvide plader, og hvordan beregner man afgift ved omregistrering? Her får du guiden.

Der cirka 15.000 indregistrerede autocampere i Danmark. Det tæl dækker over alt fra traditionelle autocampere, vans, ombyggede busser, trucks, varevogne, varebiler og kassevogne og meget andet. Fælles for dem alle er, at de kører på den lempeligere autocamperafgift.

Når det kommer til varevogn, varebil og kassevogn, så kræver det en ombygning, for at få den omregistreret til autocamper. Det store spørgsmål for mange er dog, om det er nødvendigt med en omregistrering fra gule til hvide plader for kunne overnatte i sin varevogn.

Det korte svar er ja, men der er visse undtagelser. Som udgangspunkt kræver det en omregistrering fra gule til hvide plader, hvis man vil overnatte i sin varevogn, varebil eller kassevogn. En omregistrering behøver dog og ikke være til autocamper eller campingbil, for at man må overnatte i den.

Hvis bilen skal omregistreres til campingbil kræver det, at man opfylder en lang række krav. Derfor kan det i mange situationer være nemmere blot at omregistrere sin bil fra gule til hvide plader, så den kører som almindelig personbil.

LÆS HELE ARTIKLEN PÅ OUTDOOR-CAMPER UDSTYR HER

Outdoor-camper-banner-udstyr-turkis-bil-lille

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere