NYHEDER

Det sker i 2022: Nye spændende tiltag på Outdoor-Camping

Efter kun et års levetid buldrer besøgstallet på Outdoor-Camping derudaf. Specielt én historie, som skabte en lovændring i 2021, var populær. Det lover godt for 2022, som byder på nye spændende tiltag.

I august 2021 fyldte Outdoor-Camping ét år. Det var oven på en sommer, som overgik de vildeste forventninger. Alene i juli var der 24.441 besøgende og 44.520 sidevisninger på Outdoor-Camping.

Outdoor-Camping udkommer som udgangspunkt onsdage og lørdage. Det giver mere end 13.000 besøgende og over 23.000 sidevisninger på Outdoor-Camping om måneden, og det tal er stigende.

Specielt historierne om Jørgen og Tove, der blev truet af Motorstyrelsen med at få klippet nummerpladerne på autocamperen og den efterfølgende lovændring fyldte meget. Men også andre historier som eksempelvis Pas på naturen: Sheltere fjernes og adgang lukkes gik rigtig godt.

De flotte tal giver grund stor optimisme for det kommende år, hvor Outdoor-Camping barsler med en række nye og spændende tiltag, som vi glæder os meget til at præsentere.

Allerførst vil vi dog benytte lejligheden fra Outdoor-Camping’s side til at takke alle, som har besøgt Outdoor-Camping i 2021. I har været med til at give drømmen om et helt nyt medie med inspicerende indhold om udeliv og camping vinger.

Vi balancerer på en knivsæg, når vi siger, at vi gerne vil favne både de helt grønne og de garvede, men også de traditionelle campister samt de kommende udelivsentusiaster, som aldrig har været på telt- eller sheltertur før.

Hos Outdoor-Camping tror vi på missionen, og vi kan se på besøgstallet for 2021, at I allerede har taget rigtig godt imod indholdet på Outdoor-Camping. Vi takker derfor alle vores læsere for jeres store engagement i det forgangne år.

Nyt på Outdoor-Camping: Oplevelser og

Som det helt store i 2022 præsenterer Outdoor-Camping en række samarbejder, som som gør, at vi nu også udbyder oplevelser i det fri.

OPLEVELSER findes allerede som menupunkt i toppen af Outdoor-Camping, hvor de første outdoor- og camping-oplevelser allerede nu kan bookes på vandet, til lands og i luften.

Vores samarbejdspartnere har flere års erfaring med outdoor- og camping-oplevelser og eventyr i det fri og tæller virksomheder som Outdoor i CentrumGet OutdoorFrozen Palm Tree, Dykkerbutikken og Truestory.

Listen med outdoor- og camping-oplevelser bliver jævnligt opdateret med eventyr i det fri til vands, til lands og i luften og vil også blive sendt ud med Outdoor-Camping’s nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet: Temaer med inspiration til din næste tur

Artiklen fortsætter under tilmeldingsformen.

Tilmeld dig Outdoor-Camping’s nyhedsbrev her

Subscribe

* indicates required

Fra 2022 udsender Outdoor-Camping sit månedlige temabaserede nyhedsbrev hver den første torsdag i måneden. Hidtil udkom temanyhedsbrevet om torsdagen, men ændringen sker for ikke at ramle for tæt sammen med det ugentlige nyhedsbrev, som kommer om fredagen.

I Outdoor-Camping’s månedlige temabaserede nyhedsbrev får du spændende artikler med inspiration til ophold i naturen, samt guides og produktanbefalinger.

Outdoor-Camping’s ugentlige nyhedsbrev, som udkommer hver fredag, giver dig alle de spændende nyheder, som er udkommet i ugens løb. På den måde kan du altid holde dig opdateret med, hvad der er sket i ugens løb på Outdoor-Camping.

Du kan tilmelde dig Outdoor-Campings nyhedsbreve her eller ved at udfylde formularen og trykke ‘subscribe’ direkte her i artiklen.

Similar Posts