NYHEDER

Outdoor-Camping ønsker godt nytår: Det sker i 2023

Outdoor-Camping runder endnu et godt år af med buldrende besøgstal og ønsker alle et rigtig godt og lykkebringende 2023. Foto: Outdoor-Camping

2022 bød på fortsat stigende besøgstal på Outdoor-Camping. Det lover godt for 2023, hvor en række nye tilbud udkommer til læserne.

Besøgstallet på Outdoor-Camping fortsætter med at sætte vilde rekorder. Det var oven på en sommer, som overgik de vildeste forventninger. Alene i juli var der 37.052 besøgende og 59.712 sidevisninger på Outdoor-Camping.

De tal skal ses i lyset af, at der over hele året har været 6,4 procent flere sidevisninger og hele 19,5 procent flere besøgende på Outdoor-Camping. Outdoor-Camping blev startet i 2022, og de flotte tal betyder, at Outdoor-Camping allerede nu har nået sit første store og ambitiøse mål.

“Fra start var det Outdoor-Camping’s mål at blive danskernes fortrukne medie, når det kommer til at søge viden om og inspiration til ophold og oplevelser i naturen. Det mål har vi nået. Vi er derfor både enormt stolte og glade for den opbakning, som læserne har vist os”, siger Kim Basse, der er ansvarshavende chefredaktør og fortsætter:

“Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har besøgt Outdoor-Camping i 2022. I er årsagen til, at Outdoor-Camping overhovedet kan eksistere, og den store opbakning viser, at der er behov for Outdoor-Camping”.

“Vi balancerer på en knivsæg, når vi siger, at vi gerne vil favne både de helt grønne og de garvede, men også de traditionelle campister samt de kommende udelivsentusiaster, som aldrig har været på telt- eller sheltertur før”.

“Hos Outdoor-Camping tror vi på missionen, og vi kan se på besøgstallet for 2022, at I allerede har taget rigtig godt imod indholdet på Outdoor-Camping. Vi takker derfor alle vores læsere for jeres store engagement i det forgangne år, og vi glæder os meget til at præsentere vores nye tiltag i 2023”, siger Kim Basse.

Nyt på Outdoor-Camping: Outdoor rejser og udstyr

Som det helt store i 2022 præsenterede Outdoor-Camping en række samarbejder, som som gør, at vi nu både udbyder oplevelser og kurser i det fri samt anbefaler udstyr til opbygning af campere.

Både OPLEVELSER & KURSER og CAMPER UDSTYR findes som menupunkt i toppen af Outdoor-Camping. Her er der føjet et par ekstra menupunkter til, nemlig OUTDOOR UDSTYR og REJSER.

“De to punkter betyder, at vi på lige fod med oplevelser og kurser nu også tilbyder outdoor rejser og oplevelser i store dele af verden fra Fillippinerne til Frankrig, Borneo, Sverige og mange andre steder”, siger Kim Basse og fortsætter:

“Vores samarbejdspartnere har flere års erfaring med outdoor-oplevelser og -kurser og tæller virksomheder som Outdoor i Centrum, Get Outdoor, Frozen Palm Tree, Dykkerbutikken GoDream og Truestory.

“Derudover anbefaler Outdoor-Camping også alt fra tøj til udstyr til udeliv. Dette punkt er dog under opbygning og vil først være færdig i løbet af 2023. Du kan dog allerede nu finde både tøj og fodtøj og andet udstyr i menuen på Outdoor-Camping.dk”.

“Med de nye spændende tiltag ønsker vi alle et godt og lykkebringende 2023 med en masse gode og spændende udelivs-timer i det nye år”, siger Kim Basse.

Similar Posts